Contact
0764.00.80.90
Sună Whatsapp

#HaiinDubai! Castiga o vacanta de 5* in Dubai!

07 11 2017

#HaiinDubai! Castiga o vacanta de 5* in Dubai!

Burj Al Arab, Burj Khalifa, Dubai Mall, nisipuri fine şi soare cat cuprinde… Suna bine? Noi am zice ca suna glamorous de-a dreptul! Dar cel mai fain e ca Dubai chiar te asteapta! Mai exact o vacanta de 5* in Dubai!

Este vorba despre un nou concurs dedicat modelelor Glamour Studio prin care vrem sa iti rasplatim entuziasmul, daruirea si performanta in cadrul studioului.

Vrei sa castigi peste 5000$ pe luna?
Aplica acum! Interviu online

Pentru ca suntem unul dintre cele mai mari si exclusiviste studiouri de videochat, castigator al trofeului Shining Live Cam Studio la AW Awards, ne dorim mereu ca modelele noastre sa fie rasfatate nu doar cu bonusuri si castiguri lunare substantiale, ci si cu premii glamorous, cum glamorous suntem si noi.

Ce poti castiga?

Cine poate castiga?

Orice model Glamour Studio. Nu conteaza ca te-ai angajat de 1 luna sau de 1 an, ca ai sau nu ai experienta, sansele tale de a castiga unul dintre premii sunt egale. Important este sa fii model Glamour Studio si sa te inscrii in concurs pana pe 15 noiembrie 2017. Perioada reper a concursului: 15 noiembrie – 15 decembrie 2017.

Cum se poate castiga?

Dedicarea este cuvantul cheie. Demonstreaza ca esti serioasa, implicata si perseverenta, respecta programul de lucru, orele de logare, fii performanta si noi te rasplatim cu cele mai glamorous premii.

O multime de modele proaspat angajate au castigat deja la concursurile noastre anterioare. Poti si tu! Inscrie-te acum pentru un premiu glamorous oferit de Glamour Studio: ☎️ 0764 00 80 90 📧 office@glamourstudio.ro!

Interviu: Despre videochat cu un model de videochat

O noua victorie pentru Glamour Studio: Suntem, oficial, cel mai bun studio din Europa!

Beneficii la angajare

Castiguri fabuloase: 5000 $ lunar
Bani pentru operatii estetice
Sedinte foto profesionale
Finantare pentru casa ta
Vezi toate beneficiile
Interviu online Aplica la job!