Contact
0764.00.80.90
Sună Whatsapp

Glamour Studio Vitan

Glamour Studio detine doua locatii absolut fabuloase in Bucuresti. Ambele studiouri sunt pozitionate in zone exclusivite ale capitalei, fiind usor accesibile din orice parte a orasului. Glamour Studio Vitan, locatia recent deschisa, se pozitioneaza vis-a-vis de mall Vitan Bucuresti si ofera modelelor toate facilitatile de care acestea au nevoie pentru a-si desfasura activitatea in conditii excelente.

Navigheaza catre locatie


Un concept de design cu totul inedit, dotari tehnice de ultima generatie, plus spatii speciale destinate rasfatului modelului – toate acestea se regasesc in noua locatie Glamour Studio Vitan. Cei peste 1000 mp cuprind 11 camere tematice a cate 30 mp fiecare, spatii de relaxare pentru modele, precum si o zona dedicata infrumusetarii acestora. Insa, pe langa avantajul de a lucra intr-o zona foarte buna a capitalei, intr-o locatie luxoasa, exista si alte beneficii pe care le ofera cel mai bun studio de videochat din Bucuresti.

Vrei sa castigi peste 5000$ pe luna?

Aplica acum! Interviu online

Astfel, printre beneficiile unei angajari in videochat la Glamour Studio Vitan se numara: castiguri fixe si comisioane din incasari, program flexibil, full-time sau part-time, sedinte de make-up si shooting-uri complet gratuite, concursuri lunare, dar si posibilitatea de a face un imprumut in cadrul firmei, pentru finantarea viselor.

In plus, toate modelele beneficiaza de carte de munca si de asigurare medicala inca de la semnarea contractului si de training profesional la angajare.

Interviu: Despre videochat cu un model de videochat

O noua victorie pentru Glamour Studio: Suntem, oficial, cel mai bun studio din Europa!

Beneficii la angajare

Castiguri fabuloase: 5000 $ lunar
Bani pentru operatii estetice
Sedinte foto profesionale
Finantare pentru casa ta
Vezi toate beneficiile
Interviu online Aplica la job!