Contact
0764.00.80.90
Sună Whatsapp

Glamour Studio tips: Cum sa fii originala in fata camerei web

13 07 2018

Poate n-ai zice, dar videochat-ul este un domeniu care implica foarte multa creativitate. Iar creativitatea presupune o doza consistenta de originalitate.

Tu, ca model videochat, trebuie sa iti dezvolti cat mai mult latura creativa si, cu fiecare show si interactiune cu membrii sa aduci in fata camerei web ceva nou. Pentru ca, nu-i asa, nimeni nu vrea sa vada un lucru care s-a facut deja de mii de ori.

Ce inseamna insa sa fii originala ca model videochat?

Vrei sa castigi peste 5000$ pe luna?
Aplica acum! Interviu online

Inainte de toate, a fi originala ca model videochat inseamna sa faci lucruri diferite fata de alte modele. Exista o multime de stiluri pe care le poti aborda si nise de vidoechat pe care te poti plia, in functie de structura ta de personalitate. Ideea e ca, orice ai alege, sa incerci mereu sa-ti pui amprenta personala.

Poate te gandesti sa te costumezi intr-un personaj anume si sa joci un rol in fata camerei web. Poate vrei sa-ti surprinzi membrii oferindu-le un show cu o sesiune de fitness. De ce nu? Mai ales, daca si tu si ei sunteti pasionati de sport. Sau poate vrei sa fii the naughty girl next door. Indiferent ce alegi, condimenteaza totul cu acel ceva al tau, unic, adu o nota personala.

Fii tu insati

Sa fii total diferita este aproape imposibil. Multe dintre lucrurile sau ideile care iti vin in minte asa, la prima mana, cu siguranta s-au mai facut deja. Secretul originalitatii sta insa in stilul tau personal, in personalitatea ta. Tu esti unica, absolut unica. Asa ca este imposibil sa gandesti, actionezi si sa simti identic cu alte modele.

Chiar daca unele lucruri s-au mai facut deja, foloseste-te de personalitatea ta pentru a-i da acea nota de originalitate. Preia o idee, un concept si recreaz-o in stilul tau. Propriu si personal. Membrii apreciaza, inainte de orice, sarmul tau propriu, asa ca fii tu insati in relatia cu ei.

Lucreaza cu profesionisti

Sa fii originala ca model videochat inseamna mai mult decat a face lucruri inedite in camera de lucru. Un studio profesionist, iti ofera o gama larga de posibilitati creative, pornind de la sedinte foto pana la sesiuni de inregistrare video si tot ce tine de materialele de promovare pentru cam site-uri si membri.

La Glamour Studio, realizam portofolii foto si video pentru toate modele noastre. Absolut gratuit si cu tot pachetul aferent inclus: makeup, hairstyle, outfits. Ai chiar mana libera sa vii cu propriile idei de sedinte foto si video. O echipa de profesionisti iti sta la dispozitie pentru a te pune in cea mai buna lumina, a-ti potenta creativitatea si a te face sa te simti bine in propria piele.

Sa fii ingenioasa presupune, e drept, ceva efort, dar face toti banii… sa vina la tine. In plus, creativitatea va tine anostul la distanta, iti va face job-ul mult mai antrenant, incitant si iti va aduce in cont sume fabuloase luna de luna.  Deci, relaxeaza-te, fii tu insati si lasa-ti imaginatia sa lucreze pentru tine. Cu sustinerea unui studio de elita vei ajunge, negresit, un model videochat de top.

Interviu: Despre videochat cu un model de videochat

O noua victorie pentru Glamour Studio: Suntem, oficial, cel mai bun studio din Europa!

Beneficii la angajare

Castiguri fabuloase: 5000 $ lunar
Bani pentru operatii estetice
Sedinte foto profesionale
Finantare pentru casa ta
Vezi toate beneficiile
Interviu online Aplica la job!