Contact
0764.00.80.90
Sună Whatsapp

Glamour Studio la Aw Summit 2016

16 06 2016

aw summit videochat

Nu poti fi cu adevarat bun fara sa fii up to date, mereu la curent cu tot ce se intampla in domeniul tau de activitate, fara sa afli lucruri noi, sa cunosti oameni noi, sa impartasesti idei noi. Este unul dintre principiile care ne-au ajutat sa crestem constant si frumos de-a lungul celor peste 8 ani de activitate.

Asa se face ca nici nu se punea problema sa ratam editia din acest an a Aw Summit, unul dintre cele mai mari evenimente din industria live cam organizate la nivel mondial, cu atat mai mult cu cat am fost printre sponsorii importanti ai evenimentului. Sfarsitul saptamanii trecute ne-a prins asadar la Mamaia, in plin soare de vara, gata pentru experiente si informatii noi. Si am avut parte de amandoua.

Dupa o zi in care ne-am relaxat si distrat cu shooting range, bowling turnament si water sports, seara am dedicat-o unui fantastic White Party. Modelele Glamour Studio au facut furori in tinute all white super hot.

Vrei sa castigi peste 5000$ pe luna?
Aplica acum! Interviu online

aw summit videochat

Aw Summit a continuat cu seminarii LiveJasmin, ImLive, prezentari despre tarfic, speed networking si un super party de la Jasmin, unde distractia a fost la absolut. Ne-am bucurat si de gala Aw Awards, anul acesta studioul de videochat Glamour Studio fiind nominalizat la doua mari categorii: Best Cam Studio of the Year si Most Innovative Cam Studio. Multumim, pe aceasta cale, tuturor celor care ne-au sustinut prin votul lor, care cred in noi si in puterea noastra de a face visurile sa devina realitate.

Aw Summit a fost o experienta grozava, deopotriva pentru noi si modelele noastre, o experienta pe care cu siguranta o vom repeta si anul viitor. Ca si pana acum, vom continua sa contribuim la dezvoltarea industriei live cam din Romania, sa o promovam si sa spulberam prejudecatile care atarna atat de nedrept de ea.

Interviu: Despre videochat cu un model de videochat

O noua victorie pentru Glamour Studio: Suntem, oficial, cel mai bun studio din Europa!

Beneficii la angajare

Castiguri fabuloase: 5000 $ lunar
Bani pentru operatii estetice
Sedinte foto profesionale
Finantare pentru casa ta
Vezi toate beneficiile
Interviu online Aplica la job!