Contact
0764.00.80.90
Sună Whatsapp

Glamour Studio Izvor

Glamour Studio detine doua locatii absolut fabuloase in Bucuresti. Ambele studiouri sunt pozitionate in zone exclusivite ale capitalei, fiind usor accesibile din orice parte a orasului. Glamour Studio Izvor, prima dintre locatiile deschise, se pozitioneaza in zona vis-a-vis de statia de metrou Izvor, pe strada principala, Cheile Dambovitei.

Navigheaza catre locatie


Glamour Studio Izvor este un studio de videochat din Bucuresti care amplasat intr-o zona usor accesibila a capitalei. Aceasta este o locatie moderna, atat din punct de vedere al designului cat si al dotarilor. Modul in care este amenajat are in vedere confortul sporit al modelelor, astfel ca statiile de lucru se diferentiaza si se evidentiaza totodata fata de alte studiouri prin conceptele de decor, dar si prin gradul inalt de intimitate pe care il ofera fetelor.

Vrei sa castigi peste 5000$ pe luna?

Aplica acum! Interviu online

Acestea nu sunt insa singurele beneficii pe care le poti obtine ca urmare a unei angajari in videochat la Glamour Studio Izvor. Devenind parte din echipa noastra, vei avea oportunitatea sa lucrezi alaturi de o echipa prietenoasa, sa utilizezi aparatura performanta si sa beneficiezi de training profesional, totul pentru ca munca ta sa se desfasoare in conditii optime. In plus, efortul si performanta vor fi rasplatite prin oferirea de bonusuri si de comisioane din incasari, dar si prin multe alte premii, precum si finantare pentru visurile tale.

Interviu: Despre videochat cu un model de videochat

O noua victorie pentru Glamour Studio: Suntem, oficial, cel mai bun studio din Europa!

Beneficii la angajare

Castiguri fabuloase: 5000 $ lunar
Bani pentru operatii estetice
Sedinte foto profesionale
Finantare pentru casa ta
Vezi toate beneficiile
Interviu online Aplica la job!