Contact
0764.00.80.90
Sună Whatsapp

Glamour Studio, invitat VIP al Live Jasmin

21 04 2017

studio videochat bucuresti

“Suntem ceea ce facem in mod regulat; prin urmare, excelenta nu este un act singular, ci un obicei.” (Aristotel). Si pentru ca Glamour Studio tinde mereu catre excelenta in tot ceea ce face, ne-am facut un obicei din a interactiona direct cu parteneri din intreaga lume pentru a fi in permanenta la curent cu tot ce se intampla intr-un domeniu atat de dinamic. Un astfel de partener este Live Jasmin, unul dintre cele mai renumire camsite-uri adult din lume.

Am fost extrem de incantati sa primim si sa onoram invitatia celor de la Live Jasmin de a participa la o serie de meeting-uri speciale organizate in Luxemburg, in cadrul Docler Holding.

studio videochat

Vrei sa castigi peste 5000$ pe luna?
Aplica acum! Interviu online

Alaturi de managementul Glamour Studio, ne-au insotit acolo cateva dintre cele mai bune modele ale noastre, care au avut astfel ocazia de a afla, gratuit, toate secretele domeniului in care lucreaza chiar de la unul dintre cei mai importanti actori din zona adult streaming. Pentru ca performanta implica nu doar munca, ci si un proces de invatare continua.

Am avut bucuria de a cunoaste personal staff-ul Live Jasmin, echipele din cadrul departamentului Traffic, oamenii de la PR, managerii de cont, dar si a de face un tur al noului sediu Live Jasmin din Luxemburg. A fost o experienta captivanta, care a consolidat parteneriatul dintre Glamour Studio si Live Jasmin.

videochat livejasmin

Alatura-te si tu echipei noastre si ai astfel toate conditiile pentru a deveni un model de top cu incasari formidabile!

Interviu: Despre videochat cu un model de videochat

O noua victorie pentru Glamour Studio: Suntem, oficial, cel mai bun studio din Europa!

Beneficii la angajare

Castiguri fabuloase: 5000 $ lunar
Bani pentru operatii estetice
Sedinte foto profesionale
Finantare pentru casa ta
Vezi toate beneficiile
Interviu online Aplica la job!