Contact
0764.00.80.90
Sună Whatsapp

Glamour Studio, Gold Sponsor la Aw Summit 2018

19 04 2018

“Dreams come true”. Acesta este motto-ul nostru, cel care ne-a inspirat sa ne canalizam energia si capacitatile catre obiectivul nostru, acela de a fi astazi unul dintre cele mai mari, renumite si apreciate studiouri din Bucuresti.

Daca in urma cu un deceniu puneam bazele Galmour Studio, in prezent, cu doua studiouri glamorous, zeci de modele active si alte cateva sute care au colaborat cu noi de-a lungul vremii, suntem in masura sa contribuim noi insine la industria de live entertainment din Romania.

Pentru al doilea an consecutiv, Glamour Studio este GOLD SPONSOR al unuia dintre cele mai mari si mai importante evenimente din industrie: AW SUMMIT, un eveniment cu anvergura internationala care aduce la un loc o comunitate frumoasa de profesionisti din domeniu.

Vrei sa castigi peste 5000$ pe luna?
Aplica acum! Interviu online

Si pentru ca la Aw Summit noaptea devine zi si ziua noapte, Glamour Studio va asigura tuturor celor peste 1000 de participanti doza necesara de energie pe intreaga durata a summit-ului: cafeaua glamour 😊.

Aw Summit va avea loc in perioada 5-7 iunie 2018, la Mamaia. In cadrul sau, se va desfasura si celebra gala Aw Summit, care va premia cele mai bune performante in domeniu. Glamour Studio s-a calificat, de altfel, in marea finala a Aw Awards 2018, la categoria European Live-Cam Studio si poate fi votat in continuare AICI.

Glamour Studio este o prezenta constanta la evenimentele dedicate din industria adult (European Summit, Aw Summit), cu multiple nominalizari la cele mai importante competitii internationale: Live Cam Awards, YNOT Awards, GFY Awards, LalExpo Awards, Aw Awards.

Suntem onorati ca putem pune umarul la ceea ce este si va fi industria de live enterntaiment si abia asteptam sa ne reintalnim cu partenerii nostri si cei mai importanti actori din domeniu la Aw Summit 2018!

Interviu: Despre videochat cu un model de videochat

O noua victorie pentru Glamour Studio: Suntem, oficial, cel mai bun studio din Europa!

Beneficii la angajare

Castiguri fabuloase: 5000 $ lunar
Bani pentru operatii estetice
Sedinte foto profesionale
Finantare pentru casa ta
Vezi toate beneficiile
Interviu online Aplica la job!