Contact
0764.00.80.90
Sună Whatsapp

Glamour Studio, Gold sponsor al AW SUMMIT

25 04 2017

Glamour Studio, Gold sponsor al AW SUMMIT

Ne este drag sa vedem ca Romania este gazda unuia dintre cele mai mari si importante evenimente in domeniul live cam: AW Summit, care aduna la un loc cam site-uri, studiouri din intreaga lume, modele si o diversitate de business-uri adiacente.

Ca unul dintre cele mai mari si de succes studiouri de videochat, Glamour Studio este o prezenta constanta la evenimentele dedicate din industria adult (European Summit, Aw Summit), cu multiple nominalizari la cele mai importante competitii internationale: Live Cam Awards, YNOT Awards, GFY Awards, Aw Awards.

Vrei sa castigi peste 5000$ pe luna?
Aplica acum! Interviu online

Dar suntem mai mult decat o simpla prezenta. Glamour Studio a sustinut si sustine in continuare evenimentele care contribuie la dezvoltarea industriei, la succesul studiourilor si al modelelor. Iar editia din acest an a Aw Summit nu face exceptie, Glamour Studio avand calitatea de Gold Sponsor .

Vara acesta, Aw Summit va avea loc in perioada 6-9 iunie, in Mamaia si include deopotriva celebra gala Aw Summit, care, ca in fiecare an, va premia cele mai bune performante in domeniu. Glamour Studio este, de altfel, nominalizat la categoria Shining Live Cam Studio si poate fi votat in continuare AICI.

Abia asteptam sa ne reintalnim cu partenerii nostri si cei mai importanti actori din domeniul live cam la Aw Summit 2017!

Interviu: Despre videochat cu un model de videochat

O noua victorie pentru Glamour Studio: Suntem, oficial, cel mai bun studio din Europa!

Beneficii la angajare

Castiguri fabuloase: 5000 $ lunar
Bani pentru operatii estetice
Sedinte foto profesionale
Finantare pentru casa ta
Vezi toate beneficiile
Interviu online Aplica la job!