Contact
0764.00.80.90
Sună Whatsapp

Glamour Studio deschide un nou studio. Mai mare, mai glamorous

14 03 2017

Glamour Studio deschide un nou studio. Mai mare, mai glamorous

La Glamour Studio, visele se implinesc. Dovada suntem chiar noi. Daca in toamna lui 2016, ne propuneam sa ridicam tot mai sus stacheta elegantei si profesionalismului in videochat, iata, acum, suntem la un pas de realizarea acestui deziderat. Glamour Studio deschide o noua locatie, inca si mai glamorous, devenind astfel unul dintre cele mai mari studiouri de videochat din capitala.

Spatii

Vrei sa castigi peste 5000$ pe luna?
Aplica acum! Interviu online

800 metri patrati, 15 camere, 30 metri patrati per camera. Sunt cateva din cifrele care reflecta amploarea noului proiect, un concept deosebit in care s-au investit sume uriase. Modelele se vor bucura de confortul, armonia si rafinamentul  decorurilor tematice, realizate de designeri cu viziune si experienta, mobilierul high-class si dotarile tehnice de ultima ora.

Facilitati

Solar, masaj, SPA, centru de infrumusetare cu make-up, hairstyle si manichiura, sala de fitness si antrenor personal. In noul studio exista pana si un spatiu elegant si primitor unde modelele sa se bucure de placerea nevinovata a tigarilor fine. Aproape ca nu vei mai vrea sa pleci acasa…

Echipa

20 de specialisti in domeniu asigura trainingul, suportul tehnic, consilierea si rasfatul modelelor. 24/24, 7/7. Totul pentru a le potenta incasarile si succesul. De asemenea, exista personal dedicat pentru suportul fetelor care lucreaza de acasa.

Beneficii

Incasari substantiale, bonusuri la doua saptamani, concursuri lunare, avansuri pentru apartament, credite interne pentru masina, bani pentru operatii estetice, investitii consistente in imagine si promovare individuala, sedinte foto bilunare, profesioniste si personalizate, asigurare medicala privata in cea mai mare retea de sanatate din Romania: Regina Maria. La Glamour Studio, ai multe de castigat.

Locatie

Extrem de accessibila. Chiar vis-a-vis de Mall Vitan, intr-o cladire noua, cu arhitectura moderna, studioul nostru ocupa suprafata generoasa a unui intreg etaj.

Simte-te ca o regina in propriul regat! Alatura-te echipei Glamour Studio si bucura-te din plin de tot confortul pe care l-am creat pentru tine! Si de toate beneficiile colaborarii noastre.

Interviu: Despre videochat cu un model de videochat

O noua victorie pentru Glamour Studio: Suntem, oficial, cel mai bun studio din Europa!

Beneficii la angajare

Castiguri fabuloase: 5000 $ lunar
Bani pentru operatii estetice
Sedinte foto profesionale
Finantare pentru casa ta
Vezi toate beneficiile
Interviu online Aplica la job!