Contact
0764.00.80.90
Sună Whatsapp

Glamour Studio, câştigător la AW Awards 2017

20 06 2017

Glamour Studio, câştigător la AW Awards 2017

Când te dedici zi de zi, pui pasiune şi profesionalism în tot ceea ce faci, rezultatele se vor ridica la nivelul aşteptărilor. Glamour Studio a câştigat un premiu bine-meritat la AW Awards 2017: Shining Live Cam Studio of the Year.

Cu aproape 10 ani de experienţă în spate, 2 locaţii glamourous şi peste 500 de modele de-a lungul timpului, suntem mândri de ceea ce am fost, ceea ce suntem şi ceea ce vom fi. Mereu orientaţi către performanţă şi întotdeauna tinzând către a fi mai buni, succesul şi recunoaşterea ne recompensează din plin eforturile.

Vrei sa castigi peste 5000$ pe luna?
Aplica acum! Interviu online

Este un an de-a dreptul grozav pentru noi. În această primăvară, am deschis o nouă locaţie de peste 800 mp cu un concept uluitor, camere uriaşe şi rafinate, dotări tehnice de ultimă generaţie şi toate facilităţile imaginabile pentru a oferi modelelor şansa de a-şi implini visurile. La AW Awards 2017 însă, propriul nostru vis s-a împlinit, munca, dedicarea şi profesionalismul echipei Glamour Studio fiind recompensate cu un trofeu important.

Alături de câştigarea titlului de Shining Live Cam Studio, două dintre modelele Glamour Studio au fost apreciate, la scenă deschisă, pentru activitatea şi realizările lor, de către cea mai renumită platformă de adult streaming din lume: Live Jasmin.

Nu este însă pentru prima oară când Glamour Studio se face remarcat printre studiourile de la nivel naţional şi internaţional. Suntem o prezenţă constantă la evenimele dedicate din industrie, adunând multiple nominalizări la Live Cam Awards, YNOT Awards, GFY Awards,  AW Awards şi, de curând, la LalExpo Awards. Şi toate acestea graţie unei echipe minunate de profesionişti şi unui management de succes.

be glamour girl

Glamour Studio este un loc în care orice model are şansa de a face performanţă şi de a câştiga bani pentru a-şi implini visurile, trebuie doar să ni se alăture. Te aşteptăm, aşadar, în echipa noastră!

Interviu: Despre videochat cu un model de videochat

O noua victorie pentru Glamour Studio: Suntem, oficial, cel mai bun studio din Europa!

Beneficii la angajare

Castiguri fabuloase: 5000 $ lunar
Bani pentru operatii estetice
Sedinte foto profesionale
Finantare pentru casa ta
Vezi toate beneficiile
Interviu online Aplica la job!