Contact
0764.00.80.90
Sună Whatsapp

Glamour Studio a deschis un nou studio. Mai mare, mai glamorous

07 04 2017

Glamour Studio a deschis un nou studio. Mai mare, mai glamorous

Glamour Studio ridica tot mai sus stacheta elegantei si profesionalismului in videochat cu noul sau studio. Mai mare, mai glamorous. Dimensiunea, conceptul si bunul gust al noii locatii, fac din Glamour Studio unul dintre cele mai mari si remarcabile studiouri de livechat din capitala.

Vrei sa castigi peste 5000$ pe luna?
Aplica acum! Interviu online

800 mp de rafinament

15 camere tematice cu suprafata cat a unui apartament si un total de 800 de metri patrati de rafinament. Cand vine vorba despre eleganta, confort si aspect hight-class, Glamour Studio nu a facut rabat deloc. S-au investit sume uriase si s-a lucrat cu unul dintre cei mai priceputi designeri de interior pentru a crea o atmosfera cu adevarat glamorous, in care tu, ca model, sa te simti ca o regina in propriul regat. Atentie maxima la detalii, fineturi pe care le vei adora!

Noul studio vine nu doar cu spatii fabuloase, ci si cu toate facilitatile de care ai nevoie pentru a arata mereu ca o diva si a fi un model de succes: solar, masaj, SPA, centru de infrumusetare cu make-up, hairstyle si manichiura, sala de fitness si antrenor personal. Si special pentru micile placeri nevinovate, in noul studio ai un spatiu elegant si primitor unde sa te bucuri de o pauza de tigara. Aproape ca nu vei mai vrea sa pleci acasa…

Tehnologie de ultima ora, echipa de profesionisti

Performanta ta este data si de performanta infrastructurii tehnice, cu tot ce presupune aceasta: sisteme de lumini, camere video, PC-uri si accesorii, sisteme audio sau viteza de streaming online. Noi, la Glamour Studio, stim asta, de aceea investitiile in tehnologia de ultima ora au fost si sunt prioritare. Noul studio are absolut toate dotarile necesare pentru ca tu sa faci performanta si sa castigi bani pentru toate visurile tale.

20 de specialisti in domeniu iti asigura trainingul, suportul tehnic, consilierea si rasfatul. 24/24, 7/7. Totul pentru a-ti potenta incasarile si succesul. De asemenea, exista personal dedicat pentru suportul acelor modele care prefera sa lucreaze de acasa.

Pachet complex si complet de beneficii

Incasari substantiale, bonusuri la doua saptamani, concursuri lunare, investitii consistente in imagine si promovare individuala, sedinte foto bilunare – profesioniste si personalizate – asigurare medicala privata in cea mai mare retea de sanatate din Romania: Regina Maria. Iar pentru ca visurile tale sa se implineasca cat mai repede, ai sustinere financiara pentru achizitia unei masini, a unei case sau pentru efectuarea unor operatii estetice. La Glamour Studio, ai multe de castigat.

Locatie

Extrem de accesibila. Chiar vis-a-vis de Mall Vitan, intr-o cladire noua, cu arhitectura moderna, noul studio Glamour Studio ocupa suprafata generoasa a unui intreg etaj.

Simte-te ca o regina in propriul regat! Alatura-te echipei Glamour Studio si bucura-te din plin de tot confortul pe care l-am creat pentru tine! Si de toate beneficiile colaborarii noastre.

Interviu: Despre videochat cu un model de videochat

O noua victorie pentru Glamour Studio: Suntem, oficial, cel mai bun studio din Europa!

Beneficii la angajare

Castiguri fabuloase: 5000 $ lunar
Bani pentru operatii estetice
Sedinte foto profesionale
Finantare pentru casa ta
Vezi toate beneficiile
Interviu online Aplica la job!