Contact
0764.00.80.90
Sună Whatsapp

Ghidul de supravietuire al studentei in Bucuresti

18 08 2017

Ghidul de supravietuire al studentei in Bucuresti

Vara s-a incheiat, asa ca in curand incepe un nou an universitar. Daca esti in primul an de facultate si vii in Bucuresti la studii, iti va fi destul de greu sa te acomodezi cu stilul de viata de aici. Si mai dificil iti va fi probabil sa te adaptezi cerintelor financiare, mai ales daca vei locui cu chirie. Daca esti studenta in capitala, pastreaza la indemana acest scurt ghid de supravietuire!

Gaseste-ti un job

Odata ce te-ai mutat in Bucuresti, te vei confrunta cu numeroase cheltuieli. Desi parintii inca iti ofera sustinere financiara, acum si ei vor trebui sa depuna un efort mai mare pentru a mari suma de bani pe care ti-o trimit.

Vrei sa castigi peste 5000$ pe luna?
Aplica acum! Interviu online

Bucurestiul este plin de oportunitati; aici poti petrece ore in sir in mall-uri, in cafenele si restaurante exclusiviste, insa pentru toate acestea ai nevoie de bani, probabil de ceva mai multi decat primesti din partea parintilor. Mai ales daca nu ai mai locuit inainte intr-un oras atat de mare, vei fi uimita de cate modalitati de a cheltui banii iti ofera capitala!

Plus de asta, trebuie sa tii pasul cu stilul de viata de aici, deci implicit cu moda. Pentru ca iti trebuie bani pentru a da un refresh garderobei si pentru a putea sa te bucuri de oportunitatile de distractie, cauta-ti un job. Acesta trebuie sa fie flexibil din punct de vedere al programului, tocmai pentru a-ti permite sa mergi in continuare la studii, dar si bine platit.

Daca iti doresti sa muncesti mai putin, dar sa castigi mai mult decat castiga alti tineri de varsta ta, poti incepe cu un job de videochat glamour. Afla mai multe despre ce presupune acesta, de aici.

Fa-ti prieteni

Atunci cand vii singura in Bucuresti, nu poti face altceva decat sa te adaptezi. Incearca sa cunosti cat mai multi oameni alaturi de care sa te distrezi si de ce nu, chiar sa formezi prietenii de durata. Fii sociabila si in grupul de colegi de la facultate si fi chiar tu cea care organizeaza cele mai tari petreceri din bloc(sau din camin), alaturi de ei.

Astfel, nu vei cadea prada starilor de melancolie cauzate de dorul de cei de acasa, sau de responsabilitatile pe care le ai acum. Cel mai important este sa te distrezi si sa savurezi fiecare moment, alaturi de persoane cel putin la fel de distractive ca si tine!

Bucura-te de oportunitati

Asa cum am mai spus, Bucurestiul este un oras plin de oportunitati. Studentia este de asemenea o perioada potrivita pentru a invata cat mai mult si pentru a descoperi noi orizonturi. Daca in primul rand trebuie sa te distrezi si sa faci bani pentru a supravietui in Bucuresti, nu te limita la atat. Fa activitatile care iti plac si care te ajuta sa te formezi ca om: mergi la biblioteca, la evenimente culturale, alearga prin parc sau pur si simplu plimba-te si bucura-te de orice moment al acestei perioade frumoase.

Interviu: Despre videochat cu un model de videochat

O noua victorie pentru Glamour Studio: Suntem, oficial, cel mai bun studio din Europa!

Beneficii la angajare

Castiguri fabuloase: 5000 $ lunar
Bani pentru operatii estetice
Sedinte foto profesionale
Finantare pentru casa ta
Vezi toate beneficiile
Interviu online Aplica la job!