Contact
0764.00.80.90
Sună Whatsapp

Frumusetea sau carisma – ce conteaza in videochat?

11 03 2017

Frumusetea sau carisma-ce conteaza in videochatO conceptie foarte gresita in ce priveste videochatul este aceea ca trebuie sa arati perfect pentru a deveni model. Intr-adevar, aspectul fizic conteaza, insa orice femeie care se ingrijeste sa arate bine se incadreaza pentru acest job.  In plus, frumusetea are o alta definitie pentru fiecare. Nu masurile de fotomodel si nici tenul fara repros sunt cele mai importante trasaturi. Si atunci, ce conteaza in videochat-frumusetea sau carisma?

Calitatile pe care trebuie sa le aiba un model

Slabute sau cu forme, blonde sau brunete, indiferent de numarul de kilograme sau de inaltime, orice fata poate avea sanse sa ajunga model de succes in hostess-ul online. Si asta pentru ca, mult mai important este modul in care interactionezi cu vizitatorii, cum anume comunici cu ei si cum stii sa te faci placuta. Acest aspect este esential pentru atragerea clintilor, pentru ca in acest fel castigi bani. In fata camerei adopta o atitudine degajata, fara inhibitii si socializeaza cu cei care te contacteaza. Desigur, machiajul, coafura, manichiura, accesoriile si tinuta trebuie sa fie impecabile, insa la Glamor Studio aceasta nu este grija ta. Iti oferim sedinte de make-up si sedinte foto gratuite, ca un mic ajutor spre a atrage vizitatori.

 

Frumusetea sta in ochii privitorului. De foarte multe ori, carisma este cea care starneste interesul, iar frumusetea fizica ramane doar ceva trecator. Acest principiu este aplicabil si in videochat, unde tot ce ai de facut este sa iti valorifici farmecul personal.

Vrei sa castigi peste 5000$ pe luna?
Aplica acum! Interviu online

Conditii de aplicare pentru un job la Glamour Studio

Singurele conditii absolut necesare pentru a fi eligibila sa faci parte din echipa noastra sunt urmatoarele:

  1. Sa fii determinata – ne plac tipele hotarate, care stiu ce vor, de aceea, daca esti sigura ca vrei sa te alaturi echipei Glamour Studio, trebuie doar sa ne anunti.
  2. Sa ai minim 18 ani – intreaga noastra activitate se desfasoara in legalitate, asa ca, o conditie peste care nu putem trece este ca trebuie sa ai neaparat 18 ani impliniti.

 

In rest, totul tine doar de tine. Nu asteptam sa fii experta in tehnicile videochatului, ci te ajutam sa cresti si sa te dezvolti treptat, pana ce vei stii singura ce ai de facut in fata camerei web. Chiar daca esti mai timida din fire, cu timpul vei capata relaxarea necesara. La Glamour Studio, totul se invata, incepand de la cum sa te aranjezi pana la cum sa te comporti atunci cand socializezi cu vizitatorii site-urilor de nisa. In acest proces, conteaza intr-o proportie majora inteligenta si intuitia pe care fiecare femeie le stapanesti. A stii sa cuceresti si sa starnesti interesul celor care te privesc, doar prin gesturi controlate si o atitudine joviala- aceasta este cheia de reusita cand lucrezi ca model de videochat.

 

Crezi ca te potrivesti acestei descrieri? Noi suntem convinsi ca da si ne dorim sa ne cunoastem. Aplica acum pentru jobul perfect!

 

Interviu: Despre videochat cu un model de videochat

O noua victorie pentru Glamour Studio: Suntem, oficial, cel mai bun studio din Europa!

Beneficii la angajare

Castiguri fabuloase: 5000 $ lunar
Bani pentru operatii estetice
Sedinte foto profesionale
Finantare pentru casa ta
Vezi toate beneficiile
Interviu online Aplica la job!