Contact
0764.00.80.90
Sună Whatsapp

Fidelizarea membrilor: Cum sa ai incasari fabuloase

22 11 2016

videochat-glamour

In orice job si in orice domeniu, castigurile insemnate nu vin, asa, de la sine. E nevoie de munca, implicare, seriozitate si perseverenta. Domeniul videochat-ului nu face exceptie de la regula. Desigur, poti castiga repede sume de bani frumusele, dar daca vrei intr-adevar sa nu ai nicio grija financiara, indiferent cate mofturi alegi sa iti faci, trebuie sa faci din fidelizarea membrilor o prioritate. Ce inseamna asta?

Membrii fideli reprezinta punctul forte al incasarilor tale. Statistic vorbind, 60-70% din incasarile modelelor de top sunt asigurate de acei membri care intra constant pe chat cu ele. Acesti membri petrec, de regula, foarte mult timp online cu modelele si, ca atare, platesc foarte multi bani. Exista chiar si un record in materie: 1 milion de dolari cheltuiti de un singur membru cu un singur model. Asta inseamna fidelizare. Dar cum ajungi la ea?

Imaginea conteaza

Vrei sa castigi peste 5000$ pe luna?
Aplica acum! Interviu online

Felul in care arati, dar mai ales in care te prezinti este extrem de important. La Glamour Studio, o echipa intreaga de profesinisti – make-up artist, hair stylist, fotograf, consilier de stil, trainer – vor avea grija ca tu sa arati impecabil. Asta nu inseamna insa ca tu nu poti fi creativa. Dimpotriva, poti veni cu propriile idei legate de outfit-uri, make-up si hairstyle. Ideea de baza este ca de fiecare data cand intri online sa fii splendida. Si asta chiar daca (sau mai ales pentru ca) ai deja membri fideli. Important este sa nu cazi in capcana ideii ca daca ai deja cateva persoane care te cauta in permanenta, iti permiti sa apari pe camera oricum. Pe cat de greu se fidelizeaza un membru, pe atat de repede il poti pierde.  Trebuie sa arati grozav in fiecare zi si de fiecare data.

Disponibilitatea

Castigarea atentiei unui membru pe termen lung implica din partea ta o anume disponibilitate. Asta inseamna sa fii acolo cand el solicita prezenta ta. Gandeste-te la cei cu care intri online ca la niste prieteni. Ei au nevoie sa fie ascultati si chiar indrumati in zilele proaste sau au nevoie sa impartaseasca cu tine din bucuriile lor. Castiga-le increderea, arata-le ca iti pasa, fii deschisa, abordabila si, mai ales, fii intelegatoare chiar si atunci cand iti solicita lucruri pe care nu doresti sa le realizezi. Spune „nu” cu eleganta si foloseste-ti creativitatea pentru a-i multumi fara sa iti incalci propriile reguli.

Zambetul

Cineva spunea ca zambetul este cel mai frumos lucru pe care il poti purta. Aminteste-ti asta de fiecare data cand intri online. Membrii cauta sa se relaxeze, sa scape de griji si probleme, sa primeasca energie pozitiva. Fa-le viata mai frumoasa cu zambetul tau, fii seducatoare, joviala si optimista, iar ei nu vor mai renunta la tine.

Iesi in evidenta

Foloseste-ti atuurile pentru a iesi din tipare. Fii creativa cand alegi tinute, cuvinte si show-uri. Inspira-te, foloseste experienta trainerilor nostri, dar creaza-ti propriul stil. Improvizeaza, inoveaza, impresioneaza! Fii un model videochat de succes! La Glamour Studio ;).

 

Interviu: Despre videochat cu un model de videochat

O noua victorie pentru Glamour Studio: Suntem, oficial, cel mai bun studio din Europa!

Beneficii la angajare

Castiguri fabuloase: 5000 $ lunar
Bani pentru operatii estetice
Sedinte foto profesionale
Finantare pentru casa ta
Vezi toate beneficiile
Interviu online Aplica la job!