Contact
0764.00.80.90
Sună Whatsapp

Fara trac: Cum sa ai incredere in fata camerei video

20 02 2017

Fara trac: Cum sa ai incredere in fata camerei video

Increderea in sine este o calitate esentiala a tuturor oamenilor de succes. Intr-un domeniu precum videochat-ul,  ce presupune interactiunea regulata cu multiple si diverse profiluri psihologice, o asemenea calitate poate face diferenta intre a castiga sau nu banii care se pot castiga. Vestea buna este insa ca increderea in sine nu este in mod obligatoriu un dat, ci se poate cultiva, antrena.

Job-ul unui model poate fi usor asemanat cu cel al unei actrite. In fata camerei web ai de jucat un rol, asa ca tracul vine cumva la pachet. Sentimentul nesigurantei este cu atat mai acut cu cat esti mai putin obisnuita expunerilor publice si interactiunilor sociale diverse.

Vrei sa castigi peste 5000$ pe luna?
Aplica acum! Interviu online

Sunt multe fete care ar vrea sa lucreze in domeniu, dar se considera prea timide pentru asta. Primele intrari pe chat, primii membri,  primele private-uri le dau fiori pe sira spirarii. Se gandesc cum sa-i faca fata strainului de dincolo de monitor, traiesc cu spaima ca acesta ar putea lua in deradere activitatea si prestatia lor, ca se vor face de ras, ca nu vor putea lega doua vorbe coerente. Daca esti una dintre ele, afla ca timiditatea este mai degraba o chestie de optiune si ca poti scapa de ea. Cum? Iata cateva metode:

Infrange-ti temerile! Singurul mod de a scapa cu adevarat de spaime este sa le infrunti. Fiecare experienta in fata camerei web te intareste si te va ajuta sa fii mai buna si, pe cale de consecinta, mai increzatoare. Asa ca, in loc sa te creezi bariere mentale atunci cand ti-e greu sau teama, ia-ti inima in dinti si porneste la drum cu entuziasm, gandindu-te doar la cum sa faci din acea experienta una pozitiva, chiar distractiva.

Actioneaza! Cate putin. Schimbarile importante nu se fac peste noapte. Daca te simti putin coplesita de nou, nu incepe totul brusc, expune-te treptat, acorda-ti cateva clipe de acomodare. La inceput, poti aduce in discutie teme generale, care te fac sa te simti confortabil, iar pe masura ce te obisnuiesti sa atingi subiecte delicate. Cu fiecare zi te vei simti tot mai stapana pe tine.

Fii optimista! Tu alegi cum sa judeci lucrurile care ti se intampla, asa ca fa-o intr-o maniera pozitiva. Daca privesti lucrurile numai din perspectiva negativa, ajungi foarte usor sa te demobilizezi, sa te descurajezi, sa-ti pierzi increderea in tine. Gandeste-te in schimb la oportunitati, la ce ai de castigat, la cati oameni noi si interesanti vei cunoaste pe parcurs, la faptul ca vei cunoaste mai bine psihologia umana, ca vei dobandi noi abilitati de analitice si conversationale, la faptul ca ai ocazia de a-ti implini visurile mai repede decat te asteptai.

Accepta esecul! Ei bine da, nimeni nu e perfect si nimic nu decurge intotdeauna asa cum ne-am dori. Asa ca e ok sa o dai in bara uneori, sa te mai impleticesti in vorbe, sa ai o abordare gresita fata de un membru, sa te grabesti cu judecatile. Ideea e sa inveti din toate acestea si sa mergi mai departe.

Asuma-ti riscuri! Iesi din zona de confort ori de cate ori ai ocazia, prin tinute, prin atitudine, prin stil. Doar asa iti oferi tu insati posibilitatea de a experimenta lucruri noi, de a-ti spori incredrea in tine si, mai ales, de a cunoaste succesul.

Interviu: Despre videochat cu un model de videochat

O noua victorie pentru Glamour Studio: Suntem, oficial, cel mai bun studio din Europa!

Beneficii la angajare

Castiguri fabuloase: 5000 $ lunar
Bani pentru operatii estetice
Sedinte foto profesionale
Finantare pentru casa ta
Vezi toate beneficiile
Interviu online Aplica la job!