Contact
0764.00.80.90
Sună Whatsapp

Facilitati ale modelelelor Glamour Studio

17 07 2017

Facilitati ale modelelelor Glamour StudioStudio Glamour ofera modelelor sale o serie de beneficii. Pe langa trainigul de specialitate prin care trece orice fata nou-angajata, precum si salariul care se plateste intotdeauna la timp, orice model de video chat cu care noi colaboram, se bucura si de avantaje suplimentare. Daca iti doresti tu un job, in cele ce urmeaza, iti prezentam care sunt beneficiile pe care ti le garantam, incepand cu prima zi de lucru in cadrul studioului nostru.

6 facilitati de care beneficiezi daca esti model la studioul de videochat Glamour Studio

Pentru o discutie mai elaborata, te asteptam la sediul nostru. De asemenea, pentru detalii suplimentare, scrie-ne pe Facebook, pe chat sau contacteaza-ne telefonic. Iata care sunt, pe scurt, celelalte beneficii despre care am mentionat si pana acum:

 

  1. Bonusuri

Te-ai gandit vreodata pe ce ai vrea sa cheltui  aproape 6.000 de dolari? Daca nu, ar fi bine sa o faci. La Glamour Studio aapreciem oamenii care sunt determinati si care isi doresc sa persevereze in ceea ce fac. De aceea, ne place sa rasplatim modelele care au cele mai bune performante, oferindu-le bonusuri in bani. Tu poti fi urmatoarea care incaseaza bonusul, trebuie doar sa iti doresti sa lucrezi cu noi.

Vrei sa castigi peste 5000$ pe luna?
Aplica acum! Interviu online

 

  1. Sedinte foto

Promovarea conteaza foarte mult in domeniul videochatului. Primul contact pe care il au utilizatorii unor astfel de site-uri cu modelele este bineinteles, prin imagini. Astfel, ca model de videochat la Glamour Studio vei avea parte de sesiuni de sedinte foto, pentru a te promova, spre atragerea clientilor. Nu-ti face griji, pozele nu vor fi folosite in alte scopuri, ci vor fi postate pe site-urile de videochat cu care colaboram.

 

  1. Make-up gratuit

Pentru ca in videochat imaginea este extrem de importanta, aspectul fizic al fetelor trebuie sa fie impecabil, inclusiv in ceea ce priveste coafura, hainele sau machiajul. Modele noastre sunt machiate profesional inainte de a interactiona cu clientii. Sedintele de make-up sunt cadoul nostru pentru tine, ajutandu-te in acest fel sa atragi clienti catre privat.

 

  1. Abonament clinica medicala privata

Sanatatea este importanta si deoarece vrem sa ai grija de tine, iti oferim un abonament la o clinica medicala privata, unde poti merge pentru controalele de rutina sau pentru rezolvarea anumitor probleme de sanatate.

  1. Concursuri

Tot pentru a-ti oferi sansa de a castiga venituri suplimentare, organizam concursuri in cadrul firmei ale caror premii constau in anumite sume de bani.

 

  1. Imprumuturi

Ne place sa spunem ca la Glamour Studio indeplinim vise. Pe ce ne bazam cand afirmam acest lucru? In primul rand, pe castigurile mari pe care le vei avea. In al doilea rand, pentru ca iti dam oportunitatea de a face un imprumut chiar in cadrul studioului, daca nu vrei sa apelezi la un credit bancar. O masina, o casa? Ce alte vise mai ai?

Oportunitati de dezvoltare profesionala si personala la Glamour Studio

Imbratiseaza oportunitatea de a lucra in videochat ca pe o provocare. In acelasi timp, un job in acest domeniu reprezinta si o ocazie de dezvoltare profesionala deoarece in timpul practicarii sale inveti sa pretuiesti banii pe care ii castigi si nu vei mai fi nevoita sa apelezi la ajutorul financiar din partea parintilor. Dar asta nu este tot. In urma acestui job poti sa dobandesti abilitati de comunicare si sa dobandesti anumite tehnici in interrelationarea cu oamenii, care cu siguranta ca te ajuta in viata cotidiana, in orice fel de discutii. Din acest motiv, ne place sa credem ca modele noastre s-au transformat treptat in “mici psihologi”, care au invatat sa jongeleze.

 

Toate acestea dar si multe altele sunt beneficiile modelor care lucreaza la Glamour Studio. Daca vrei sa te alaturi echipei noastre, lasa-ne sa stim!

Interviu: Despre videochat cu un model de videochat

O noua victorie pentru Glamour Studio: Suntem, oficial, cel mai bun studio din Europa!

Beneficii la angajare

Castiguri fabuloase: 5000 $ lunar
Bani pentru operatii estetice
Sedinte foto profesionale
Finantare pentru casa ta
Vezi toate beneficiile
Interviu online Aplica la job!