Contact
0764.00.80.90
Sună Whatsapp

Esti studenta in Bucuresti? Invata sa faci bani!

15 09 2017

 Esti studenta in Bucuresti Invata sa faci bani!
 

Taxa pentru scolarizare si manuale, plata chiriei si a intretinerii, plus cheltuielile de zi cu zi si ceva bani de buzunar – daca esti studenta in Bucuresti, sigur stii despre ce vorbesc. Desi parintii iti ofera inca sprijin financiar pentru a sustine toate aceste cheltuieli, este bine sa vrei mai mult de la tine. De aceea, decide-te sa iti castigi indepenta financiara.

Pentru ca esti inca studenta, nu trebuie sa iti intrerupi studiile, deci ai nevoie de un job destul de flexibil incat sa iti permita sa ai timp si pentru studiu.

Sa facem un rezumat: bani si timp liber? Videochat!

Vrei sa castigi peste 5000$ pe luna?
Aplica acum! Interviu online

 

Videochatul, top printre joburile pentru studente

Pentru o studenta in Bucuresti, tentatiile sunt multe. Pe langa cheltuielile cu facultatea, oferta de distractii este variata, iar dorintele sunt nenumarate, iar pentru toate acestea este nevoie de bani. Si atunci, incepe lupta intre nevoi si dorinte.

Sunt insa solutii pentru a nu renunta nici la ceea ce ai nevoie, nici la ceea ce vrei. Poti sa iti suplimentezi veniturile primite de la parinti, gasindu-ti propriul job. In topul joburilor pentru studente se afla cel de model de videochat, tocmai pentru ca acestea beneficiaza de mai multe avantaje. Castigurile sunt mari, programul flexibil si, in plus, exista si alte facilitati. De exemplu, la Glamour Studio oferim imprumuturi modelelor care vor sa isi cumpere o masina, sa isi infrumuseteze aspectul fizic prin interventii chirurgicale de marire a bustului si chiar iti acordam sprijin in a-ti gasi o locuinta in Bucuresti, in cazul in care esti din provincie.

Avantajele unui model de videochat sunt multe, dar de departe cel mai important dintre ele este cel al veniturilor pe care le furnizeaza acest job. Prin perseverenta si dorinta de a invata si de a evolua poti ajunge sa iti permiti tot ceea ce ai visat vreodata!

 

Angajari videochat Bucuresti la Glamour Studio

Inceperea anului universitar se apropie, asa ca trebuie sa incepi cautarile pentru un job inca de pe acum. Daca inca mai ai retincente in ceea ce priveste videochatul, poti sa revii asupra beneficiilor financiare pe care le au modelele. Studioul nostru ofera posibilitatea de a te bucura de toate beneficiile mentionate mai sus si chiar de unele in plus. Pentru ca ne respectam modelele, avem grija de imaginea lor rasfatandu-le cu sedinte de machiaj si de fotografie complet gratuite. Mai mult decat atat, ai siguranta ca lucrezi complet legal, pentru ca vom incheia un contract, iar in ce priveste asigurarile medicale, vei beneficia de abonament la o clinica privata, abonament ale caror costuri vor fi suportate integral de noi.

 

Vrei sa fii fericita cu un preferential si castiguri excelente? Aplica la Glamour Studio!

 

 

Interviu: Despre videochat cu un model de videochat

O noua victorie pentru Glamour Studio: Suntem, oficial, cel mai bun studio din Europa!

Beneficii la angajare

Castiguri fabuloase: 5000 $ lunar
Bani pentru operatii estetice
Sedinte foto profesionale
Finantare pentru casa ta
Vezi toate beneficiile
Interviu online Aplica la job!