Contact
0764.00.80.90
Sună Whatsapp

Esti studenta? Castiga bine fara sa renunti la scoala

09 09 2016

studenta videochat bucuresti

Cu 2 ani in urma, dupa un an si ceva de facultate, am fost pe punctul sa renunt. Ai mei nu aveau posibilitatea sa ma sustina financiar in Bucuresti. Desi lucram, nu reuseam sa-mi acopar toate cheltuielile lunare: chiria, intretinerea, abonamentul lunar la metrou si toate cartile de specialitate. Imi doream insa foarte mult sa termin facultatea si mi se rupea inima cand ma gandeam sa renunt. N-a mai fost nevoie, din fericire. Am inceput sa lucrez ca model Glamour Studio si n-am mai avut grija banilor. Doar a examenelor.

Asa ca, dragelor, daca sunteti intr-o situatie similara cu cea traita de mine, sa stiti ca Glamour Studio poate fi o solutie pentru voi. Iata si de ce:

Program part-time

Vrei sa castigi peste 5000$ pe luna?
Aplica acum! Interviu online

Daca vrei sa te tii de studii, dar si sa faci bani frumosi lucrand legal, poti opta pentru programul part-time, 6 ore/zi, 5 zile/saptamana. Stabilesti de la bun inceput cum si cand vrei sa lucrezi in asa fel incat orele de lucru sa nu se suprapuna cu cele de scoala. Daca iti este mai la indemana, poti opta sa iti faci orele si in weekend. Iar daca ai o perioada plina examene, poti recupera ulterior orele pierdute.  Oricum ar fi, pentru orice probema ori urgenta la Glamour Studio vei gasi intelegere.  Sa fii sigura de asta.

Castiguri peste medie

Ca model Glamour Studio poti castiga peste 5.000 lei/luna, fara sa te chinui prea mult. La programul part-time ai 2.500 – 3.000 lei, adica cu mult mai mult decat orice job de chelnerita, vanzatoare, manichiurista si alte asemenea. Si , atentie, pentru un program de 6 ore/zi! Cuatumul castigului depinde insa doar de tine. Poti face si mai mult de atat, daca vrei si timpul iti permite.

Colectiv prietenos

In job-ul asta nu poti fi inlocuita si nimeni nu iti poate face tura, pentru ca fiecare model are partenerii sai de conversatie, dar asta nu inseamna ca nu ai parte de un colectiv grozav, gata sa-ti dea o mana de ajutor la nevoie. Suntem ca o familie. In plus, nu esti singura care face si scoala in paralel. Sa nu te mire daca iti vei regasi vreo colega de facultate printre modelele de aici. Cat despre management, din partea sa ai tot sprijinul. Ei m-au incurajat si ajutat enorm ca sa-mi termin studiile. De vreo cateva ori chiar m-au dus cu masina la examene, altfel n-as fi ajuns la timp.

E drept ca nu trebuie sa ma credeti pe cuvant. Cel mai bine e sa incercati sa vedeti singure daca asa e. Veniti sa stati de vorba cu cei de aici. Faceti o incercare, iar daca nu e de voi, nu-i nicio suparare!

Interviu: Despre videochat cu un model de videochat

O noua victorie pentru Glamour Studio: Suntem, oficial, cel mai bun studio din Europa!

Beneficii la angajare

Castiguri fabuloase: 5000 $ lunar
Bani pentru operatii estetice
Sedinte foto profesionale
Finantare pentru casa ta
Vezi toate beneficiile
Interviu online Aplica la job!