Contact
0764.00.80.90
Sună Whatsapp

Echipamentele tehnice necesare pentru videochat

11 10 2016

angajari videochat glamour studio bucuresti (10)

 

Desi nu par a avea nimic in comun cu videochat-ul, elemente precum “uptime”, “video streaming”, “full hd 1080p”, “autofocus camera” sau “optical zoom” sunt cele care fac efectiv posibila munca unui model, din punct de vedere tehnic. Videochatul este, asadar, o activitate care depinde in mod direct de tehnologie (conexiune la Internet, echipamente de filmare si transmisie live etc.), iar utilizarea incorecta a acesteia poate face diferenta intre succes si esec.

Desigur, un model de videochat are nevoie de abilitati de comunicare, de un aspect placut si de o personalitate flexibila, prietenoasa, insa un rol foarte important il are si modul in care toate acestea ajung la membrii site-urilor unde se desfasoara activitatea propriu-zisa de videochat.

Vrei sa castigi peste 5000$ pe luna?
Aplica acum! Interviu online

Imaginea si calitatea sunetului au, asadar, un rol extraordinar de important in videochat, iar echipamentele tehnice de calitate sunt cele care fac diferenta intre a lucra intr-un studio de calitate si a lucra de acasa, cu o conexiune de internet slaba, cu streaming lent, cu imagini blocate, cu intreruperi si bruiaj ori sunete de fundat care iti pot strica sesiunea de videochat.

Camera, lumini videochat si… Actiune!

In orice afacere imaginea are un rol important, caci prima impresie conteaza de fiecare data. Primul lucru de care este nevoie in videochat, in mod evident, este o camera web sau camcorder de foarte buna calitate. Aceasta trebuie sa fie capabila de captare imagini la o rezolutie foarte buna si sa aiba capacitate de streaming.

Ca accesorii, pe langa camera efectiva, este nevoie de trepied, si un set de lumini videochat care, daca le asezi de una singura prin camera, iti pot scoate in evidenta defectele si nu calitatile. Expertii nostri au creat decoruri de lux si au pozitionat oglinzile si corpurile de iluminat in locurile optime pentru a te avantaja pe tine. De felul in care sunt pozitionate luminile in videochat, la fel ca in cinematografie si teatru, depinde stabilitatea, claritatea si, deci, calitatea imaginilor transmise.

De asemenea, pentru realizarea unor sesiuni de videochat, este nevoie de un calculator foarte performant, care sa fie dotat cu tot felul de componente de calitate, de la placa video la procesor.

Ce alte echipamente tehnice de videochat sunt necesare pentru rezultate maxime?

Conexiunea la internet este urmatorul aspect tehnic foarte important. In Romania sunt destul de accesibile conexiunile de tip Gigabit, insa, pentru o activitate sustinuta de video streaming, este necesara rezervarea unei conexiuni cu viteza de upload garantata. Pentru o activitate profesionala de videochat este necesara de asemenea existenta unei solutii de back-up, iar Glamour Studio ofera tuturor modelelor aceste facilitati.

Pentru un plus de eficienta, studioul se poate dota cu monitoare si camere suplimentare (care sa permita comutarea intre unghiurile de filmare), precum si cu microfoane directionale, ce permit o inregistrare fidela a sunetului.

Toate aceste echipamente sunt disponibie intr-un studio de videochat profesional, cum este Glamour Studio, fiind puse in mod gratuit la dispozitia modelelor cu care colaboram. Decorurile special amenajate si echipa de profesionisti care asigura machiajul si functionarea perfecta a tuturor echipamentelor, sunt alte doua elemente care contribuie la succesul unui model de videochat Glamour Studio.

 

 

Interviu: Despre videochat cu un model de videochat

O noua victorie pentru Glamour Studio: Suntem, oficial, cel mai bun studio din Europa!

Beneficii la angajare

Castiguri fabuloase: 5000 $ lunar
Bani pentru operatii estetice
Sedinte foto profesionale
Finantare pentru casa ta
Vezi toate beneficiile
Interviu online Aplica la job!