Contact
0764.00.80.90
Sună Whatsapp

Despre Video Chat

Auzim tot mai des despre videochat, despre anunturi de angajare in videochat si despre fete care lucreaza in videochat. Sigur, parerile sunt impartite, insa prea putini sunt cei care stiu ce se intampla intr-o sedinta de videochat ori in studiourile de videochat.

Ce inseamna, de fapt, videochat?

Literalmente, videochat-ul este orice conversatie pe care doua persoane o poarta la distanta, prin intermediul internetului, cu posibilitatea de a se si vedea. In timp, ca orice domeniu, discutiile online au inceput sa se ramifice, iar acum videochat-ul reprezinta o meserie in adevaratul sens al cuvantului si in deplin acord cu legislatia.

Videochat-ul se bazeaza pe transmiterea live de imagini si discutii empatice cu interlocutorul – activitatea modelelor se desfasoara doar online, fara vreun fel de contact fizic cu clientii, iar discutiile pot avea un caracter mai mult sau mai putin erotic, in functie de cerintele clientului si de disponibilitatea fiecarui model in parte.

In studio-ul nostru, tratam cu profesionalism intreaga activitate, de la pregatirea modelelor si pana la monetizarea eforturilor lor si oferirea de bonusuri. Echipa Glamour Studio se mareste, asadar inca se fac angajari pentru studioul de videochat din Bucuresti – modelelelor care doresc sa ni se alature, dar nu sunt din Bucuresti, le oferim ajutorul pentru a gasi o locuinta potrivita si, desigur, sprinjin financiar.

Pareri despre Videochat vs. Realitatea din Videochat

Despre fetele care fac videochat

Foarte multe persoane au o impresie total gresita despre modelele de videochat, atribuindu-le tot felul de apelative. Trebuie lamurit un lucru: videochat-ul nu este prostitutie. A face videochat nu lipseste pe nimeni de demnitate, nimeni nu face nimic impotriva vointei sale, iar costumul Evei nu este tinuta obligatorie.

Despre expunere

Teama de gura lumii este unul dintre principalele motive pentru care este evitata cariera in videochat, insa este o teama nefondata. Ceilalti vor sti ca job-ul este unul de prestare de servicii online. Modelele nostre sunt promovate in mod exclusiv pe site-uri ce nu pot fi accesate din Romania. Confidentialitatea datelor personale ale modelelor este foarte importanta pentru noi, deci aceste informatii nu vor fi externalizate.

Angajarile pentru studioul de videochat se fac in Bucuresti, insa promovarea se face numai pe site-uri din strainatate, motiv pentru care cunoasterea limbii engleze este absolut necesara.

Despre experienta

Intr-o piata a muncii unde toti angajatorii cer experienta sau ofera locuri de munca prost platite pentru persoanele fara experienta, este important de stiut ca orice fata majora poate deveni model de videochat. Experienta nu este niciodata un impediment, caci organizam training-uri pe toata perioada contractului, asa incat oricine isi doreste sa fie model de videochat sa poata face acest lucru cu incredere in fortele si cunostintele proprii. Succesul nostru este strict dependent de succesul modelelelor din echipa noastra.

Despre mediul de lucru

Cine isi imagineaza ca in videochat se lucreaza in birouri lipicioase, cu mirosuri bizare si in costumatii ieftine… poate nu greseste in totalitate, insa la Glamour Studio videochat-ul se face intr-un mediu placut, plin de energii pozitive, cu decoruri de lux si cu echipamente de calitate.

Modelele noastre beneficiaza de training-uri de , au la dispozitie dressing-uri si make-up artists – o intreaga echipa de profesionisti care sa le ajute sa isi puna in valoare frumusetea si aptitudinile si sa obtina rezultate maxime.

Despre bani

Se spune ca in videochat se fac multi bani. Acest mit este… perfect adevarat. In timp, se poate ajunge la venituri lunare de ordinul miilor de euro. Totul este transparent, despre salarii, comisioane si despre grila de bonusare se discuta inca de la interviu. In plus, ne motivam mereu fetele cu tot felul de concursuri, premii, vacante si planuri de finantare.

Facem angajari pentru studioul de videochat din Bucuresti pentru a intregi echipa de modele; se poate lucra cu jumatate de norma sau cu norma intreaga, in cazul in care se doreste pastrarea in paralel a unui alt job sau urmarea unor cursuri. Modelele sunt numai fete tinere, frumoase, pline de viata si cu o dorinta arzatoare de a fi independente si puternice.

 

Acum ca stii totul despre videochat, poti lua o decizie informata. Daca esti o fata dezinvolta, mandra de felul cum arati si iti doresti sa iti pui in valoare toate atuurile, vino si tu in echipa Glamour Studio!

Aici, visele chiar devin realitate!

 

 

Interviu: Despre videochat cu un model de videochat

O noua victorie pentru Glamour Studio: Suntem, oficial, cel mai bun studio din Europa!

Beneficii la angajare

Castiguri fabuloase: 5000 $ lunar
Bani pentru operatii estetice
Sedinte foto profesionale
Finantare pentru casa ta
Vezi toate beneficiile
Interviu online Aplica la job!