Contact
0764.00.80.90
Sună Whatsapp

Despre respect sau ce inseamna sa lucrezi la Glamour Studio

15 05 2018

S-ar zice ca in videochat valorile sunt la fel de tabu ca domeniul insusi. Nu stim altii cum sunt, insa la Glamour Studio punem mare pret pe una dintre ele. Se numeste RESPECT.

Cu 10 ani in urma, atunci cand am pus bazele primului studio de videochat, am crezut cu tarie ca putem face lucrurile altfel. Pe atunci, piata de videochat din Romania era putin dezvoltata, iar conditiile de lucru nu tocmai stralucite. Plus, lipsea exact lucrul acela pe care noi am mizat inca de la bun inceput: respectul. Nu de putine ori se intampla ca modelele sa nu fie platite pentru activitatea lor, fie deloc, fie mai putin decat ar fi trebuit sau erau indemnate sa faca lucruri pe care nu si le doreau. Inca de pe atunci insa, noi am crezut ca respectul este cheia succesului. Iar timpul ne-a dat dreptate.

Respectul este acea valoare la care ne raportam in permanenta si astazi .

Vrei sa castigi peste 5000$ pe luna?
Aplica acum! Interviu online

Ce inseamna insa respectul la Glamour Studio?

Sa fii platita corect si la timp. Modelele noastre nu stau niciodata cu frica in san ca nu vor avea banii care li se cuvin atunci cand trebuie. Platile se fac de doua ori pe luna si intotdeauna la timp, pentru ca modelele noastre sunt intotdeauna prioritare. Apoi, castigurile sunt contorizate in timp real, iar fiecare model stie in orice moment cat are de incasat. Si atat va si incasa, niciun leu in minus.

Sa lucrezi legal. Noi credem ca acesta este un drept, dar si o forma de respect. La Glamour Studio nu se lucreaza la negru, ci in baza unui contract de munca. Castigurile sunt transparente, iar modelele benefiaza de toate drepturile aferente.

Sa lucrezi in conditii de lux. Suna pretentios? Poate, dar e cat se poate de adevarat. Cele doua studiouri Glamour Studio sunt o expresie a bunului gust si elegantei, decorate cu mobilier si ornamente de lux si dotate cu cea mai performanta tehnologie in domeniu, spatiile sunt generoase, iar pozitionarea locatiilor este centrala si extrem de accesibila (Parcul Izvor si Mall Vitan).

Sa te bucuri de confidentialitate. La Glamour Studio punem mare pret pe confidentialitate, asa incat nu dezvaluim nimanui identitatea modelelor noastre fara acordul lor. Toate materialele foto si video produse in cadrul studioului sunt folosite exclusiv pentru promovarea pe site-urile de videochat si nu sunt distribuite catre terti.

Sa ai parte de intelegere. Pentru noi, modelele sunt mai mult decat modele. La Glamour Studio, suntem ca o familie si, ca in orice familie, intelegem nevoile tale, problemele si situatiile care pot aparea in viata ta si suntem gata sa iti dam o mana de ajutor cand ai nevoie.

Sa nu ti se impuna nimic. Iti respectam parerile si preferintele, dam sfaturi, nu ordine. Ca model Glamour Studio, nu esti obliga sa faci absolut nimic din ceea ce nu te face sa te simti confortabil. Suntem un studio care pune accentul pe videochat-ul glamour, orientat mai degraba pe capacitatea de a empatiza cu interlocutorul, de a intretine conversatii online, decat pe expunerea erotica. La Glamour Studio, faci doar ceea ce crezi ca este ok pentru tine.

Sa te bucuri de apreciere. Stim sa apreciem munca modelelor noastre si ne place sa le rasfatam cu atentii si cadouri de cate ori avem ocazia. Dincolo de castigurile si bonusurile substantiale, de sarbatori, aniversari si petreceri, organizam regulat concursuri interne cu premii glamorous: sejururi si city break-uri de vis, operatii estetice, tinute si accesorii de lux.

Sa iti poti implini visurile. Acesta este motto-ul si obiectivul nostru. La Glamour Studio, prin programele financiare interne “My Car”, “My Home”, “My Dream” facem ca visurile tale sa devina realitate. O masina, o operatie estetica, o casa sau orice alt “moft”, mai mare sau mai mic, poate fi satisfacut. Ai tot suportul din partea noastra pentru asta.

Cu respect,

Glamour Studio

 

Interviu: Despre videochat cu un model de videochat

O noua victorie pentru Glamour Studio: Suntem, oficial, cel mai bun studio din Europa!

Beneficii la angajare

Castiguri fabuloase: 5000 $ lunar
Bani pentru operatii estetice
Sedinte foto profesionale
Finantare pentru casa ta
Vezi toate beneficiile
Interviu online Aplica la job!