Contact
0764.00.80.90
Sună Whatsapp

Despre noi, fetele care fac videochat

22 07 2016

De obicei, se face video chat cu fete. De ce sunt atat de cautate fetele la videochat? Pentru ca noi, fetele, putem fi si senzuale, si jucause, si cuminti – putem fi oricum ne propunem. Sigur, uneori ne place sa jucam roluri si sa fim asa cum vor ceilalti sa fim. Dar, dincolo de toate, suntem sensibile si empatice, iar in aceste doua cuvinte, “sensibilitate” si “empatie” sta esenta videochatului.

modele-fetele

modele-fetele Glamour Studio

 

Cand faci videochat nu este suficient sa arati o bucata de piele si sa mimezi orice joc iti trece prin minte, pentru astfel de asteptari exista site-urile cu pornografie (light sau hardcore, nici macar nu conteaza). Videochatul inseamna sa ai o conexiune cu persoana care te priveste, sa o fascinezi si sa o alini cu un zambet prietenos si cateva cuvinte dulci. Fara arta conversatiei, nu prea ai ce face pe aici.

Cine sunt fetele care fac videochat?

Cine sa fie? Suntem noi. Mamici, studente, absolvente – nici macar nu conteaza aceasta etichetare. Femeile sunt mai mult decat etichetele lor sociale. Femeile sunt prieteni, parteneri de viata si psihologi – si toate acestea intr-o singura fiinta.

Vrei sa castigi peste 5000$ pe luna?
Aplica acum! Interviu online

 

Asa sunt fetele care fac videochat – caractere complete si complexe, hotarate ca trebuie sa se descurce singure, ca se pot intretine singure, ca nu au nevoie de sponsori si ca pot, prin propriile puteri, sa obtina orice isi doresc.

 

Daca alegi si un job care iti ofera vacante si bonusuri in mod constant, este cu atat mai bine! Iar la Glamour Studio premiile si bonusurile nu intarzie sa apara.

Ce iti trebuie ca sa faci parte dintr-o echipa de videochat cu fete?

Probabil ca si tu te-ai gandit deja la asta. Cum stii daca poti fi una dintre fetele care fac videochat in vila moderna si eleganta din centrul Bucurestiului?

 

Sigur, aspectul fizic conteaza, dar nu trebuie sa te incadrezi intr-un tipar. Cei care apeleaza la serviciile de videochat au si ei gusturi diferite, asa ca noi, fetele de dincoace de camera de videochat, trebuie sa fim cat mai diferite si mai naturale. Daca ai un aspect placut, nu ai nevoie sa ai cele mai voluptoase buze si nici sa ai 90-60-90.

 

Foarte important este sa fii majora. Altfel, oricat de mult ne-am placea reciproc, nu putem fi colege. Dar, daca ai peste 18 ani impliniti, cunosti limba engleza macar la nivel incepator (o vei invata mai bine in timp, prin exercitiu), esti dezinvolta si dornica sa asculti dorintele si aspiratiile celorlalti, te incadrezi in cerintele specifice unui job in videochat.

Ce trebuie sa stii despre fetele care fac videochat?

Ce trebuie sa stii despre noi? Suntem de varste diferite, cu gusturi diferite si cu visuri diferite. Totusi, exista si cateva puncte comune:

 

Interviu: Despre videochat cu un model de videochat

O noua victorie pentru Glamour Studio: Suntem, oficial, cel mai bun studio din Europa!

Beneficii la angajare

Castiguri fabuloase: 5000 $ lunar
Bani pentru operatii estetice
Sedinte foto profesionale
Finantare pentru casa ta
Vezi toate beneficiile
Interviu online Aplica la job!