Contact
0764.00.80.90
Sună Whatsapp

Definitia femeii puternice

10 01 2019

“Tu iti definesti propria viata. Nu ii lasa pe altii sa iti scrie scenariul” – asa suna una dintre replicile care au consacrat-o pe Oprah, una dintre cele mai cunoscute prezente feminine, care a cucerit publicul prin carisma sa. Inspirandu-ne din exemplul sau si al altor personalitati care s-au remarcat de-a lungul timpului, am putea contura definitia femeii puternice.

4 trasaturi distincte ale femeii puternice

Tu cum ai defini femeia puternica? Iata definitia la care ne-am gandit noi!

Femeia puternica este tot timpul bine imbracata

Femeia puternica isi exprima statutul atat prin atitudine, cat si prin modul in care se imbraca. Ea are propriul stil vestimentar si nu tine cont de trendurile din fashion si nici de criticile rautaciosilor. Bunul gust isi pune amprenta asupra tuturor hainelor si accesoriilor pe care aceasta le poarta, iar cand vine vorba despre a investi in garderoba sa, femeia puternica nu face niciun compromis. Ea isi permite sa fie prima care poarta cele mai noi modele de genti din colectiile designerilor celebri si nu isi limiteaza dorintele in functie de barierele financiare. Pe scurt, o femeie puternica poarta doar haine scumpe si calitative, pentru ca este constienta ca alegerea obiectelor vestimentare ii reflecta statutul.

Vrei sa castigi peste 5000$ pe luna?
Aplica acum! Interviu online

Femeia puternica are incredere in ea

Increderea in propria persoana este ceea ce transforma o femeie timida intr-una puternica. De fiecare data cand o femeie puternica isi doreste ceva, ea va obtine, iar acest lucru se datoreaza faptului ca stie intotdeauna ce vrea. De asemenea, niciodata nu se va lasa influentata de cei care o demotiveaza si care incearca, prin diverse metode, sa o deturneze de la obiectivele sale.

Femeia puternica debordeaza incredere chiar si atunci cand paseste, lucru care o distinge din multime.

Femeia puternica atrage

Increderea in ea si un aspect tot timpul impecabil care caracterizeaza o femeie puternica o fac pe aceasta sa atraga. Femeia puternica poate cuceri orice barbat, doar prin felul sau de a fi. Este cea care capteaza toate privirile si care nu trece niciodata neremarcata, nici de femei dar cu siguranta nici de barbati. O femeie puternica este, intotdeauna, o femeie frumoasa in ochii celorlalti, datorita stralucirii pe care o emana din interior.

Femeia puternica nu isi refuza niciun capriciu

Femeia puternica isi permite tot ce-i mai bun, indiferent ca vorbim despre haine, accesorii sau vacante. Aceasta nu are nevoie de suport financiar din partea nimanui, cu atat mai putin de cel al unui barbat. Vacantele de cinci stele, masinile de lux sau imbracamintea scumpa sunt lucruri pe care aceasta nu si le refuza. De fapt, ea are tot ceea ce unii doar viseaza. Mai important de atat este ea si-a dobandit pe cont propriu aceasta independenta financiara, motiv pentru care starneste aprecierea celor din jur.

Daca vrei sa te numeri si tu printre reprezentantele femeilor puternice, alege-ti cu atentie traseul profesional. Un job flexibil si foarte bine platit iti va permite sa ai un stil de viata asa cum ai visat mereu si te va transforma intr-o femeie puternica, sigura pe sine. Noi ne mandrim cu fetele care activeaza in studioul nostru si te invitam si pe tine sa ne cunoastem!

Interviu: Despre videochat cu un model de videochat

O noua victorie pentru Glamour Studio: Suntem, oficial, cel mai bun studio din Europa!

Beneficii la angajare

Castiguri fabuloase: 5000 $ lunar
Bani pentru operatii estetice
Sedinte foto profesionale
Finantare pentru casa ta
Vezi toate beneficiile
Interviu online Aplica la job!