Contact
0764.00.80.90
Sună Whatsapp

De ce sa nu lucrezi oriunde in videochat

03 05 2017

De ce sa nu lucrezi oriunde in videochat

Sunt o multime de studiouri videochat, mai mari, mai mici, mai cochete, mai anoste, mai in centru, mai la periferie. Ai de unde alege. Teoretic. Doar ca atunci cand iei decizia sa incepi sa lucrezi ca model videochat, multitudinea de posibilitati e posibil sa te bulverseze, dar si sa te duca in eroare. Toate sunt la fel, vei zice. De fapt, doar par la fel.

Daca iei in considerare doar site-ul de prezentare al studiourilor videochat, hmm, da, toate sunt extraordinare. Aproape ca nu conteaza pe care il alegi. Ca fata ce lucreaza de ceva vreme in domeniu, iti spun insa ca nu-i chiar asa. Eu am avut norocul sa nimeresc bine din prima. M-am angajat la recomandarea unei prietene, dar ca insider iti pot spune ca nu tot ce zboara se mananca.

Vrei sa castigi peste 5000$ pe luna?
Aplica acum! Interviu online

De cand lucrez in domeniu am cunoscut multe fete care au facut alegeri nefericite in ceea ce priveste studioul videochat. Unele nu-si primeau banii la timp, altele deloc, unele nu lucrau cu forme legale, altele cu forme contractuale dubioase si multe s-au trezit ca n-au parte nici macar de jumatate dintre beneficiile despre care auziseara sau citisera pe net. Stii, e mai usor sa promiti, decat sa te si tii de promisiune.

Un studio videochat bun nu e doar frumos si elegant, ci e dispus si sa investeasca constant in tine, ca model, sa iti puna la dispozitie o echipa de profesionisti, gata sa-ti ofere training, sfaturi, sustinere, sa aiba grija sa arati impecabil (pe banii lor), sa iti ofere sedinte foto gratuite, regulate si creative, sa iti dea sentimentul acela ca nu vii la munca, ci la o intalnire cu prietenii şi, nu in ultimul rand, sa iti arate respect. Iar respectul inseamna si sa-ti primesti banii la timp, sa ai un contract de munca, sa iti fie respectata confidentialitatea datelor, sa nu fii obligata sa faci absolut nimic din ceea ce nu vrei si sa poti renunta atunci cand vrei.

Ca model videochat la Glamour Studio eu le am pe toate astea. Şi chiar mai mult. Pentru ca in studioul asta mi se plateste inclusiv asigurare medicala privata (in cea ma tare retea medicala din Romania), mi se acorda sansa luna de luna de a castiga premii in cadrul concursurilor interne, mi se acorda bonusuri, credite pentru lucrurile pe care mi le doresc si apreciere. Plus, oamenii de aici mi-au devenit ca a doua familie. Asa ca tot ce pot sa iti doresc e sa fii la fel de norocoasa ca si mine. Te astept sa mi te alaturi la Glamour Studio!

Interviu: Despre videochat cu un model de videochat

O noua victorie pentru Glamour Studio: Suntem, oficial, cel mai bun studio din Europa!

Beneficii la angajare

Castiguri fabuloase: 5000 $ lunar
Bani pentru operatii estetice
Sedinte foto profesionale
Finantare pentru casa ta
Vezi toate beneficiile
Interviu online Aplica la job!