Contact
0764.00.80.90
Sună Whatsapp

De ce sa lucrezi la Studio Glamour

19 07 2017

De ce sa lucrezi la Studio GlamourDomeniul videochatului capata amploare cu rapiditate, fiind in acelasi timp un business foarte profitabil pentru proprietari si o sursa de venit considerabila pentru modele. Sunt foarte multe studiouri atat in Bucuresti cat si in celelalte orase ale tarii. Si atunci te intrebi de ce ne-ai alege pe noi? Lasa-ne sa-ti povestim cine suntem si apoi decide daca vei vrea sa colaboram.

De ce Glamour si nu alt studio de videochat?

Cand iti spunem ca trebuie sa ne alegi pe noi pentru un viitor job, aducem si argumente solide. Nu ne dorim sa te lasi convinsa de vorbe, ci vrem sa-ti oferim premisele pe baza carora sa vii si sa incerci aceasta experienta. Iata de ce sa alegi Glamour Studio si nu un alt studio de videochat:

Camerele pentru modele, sau, asa cum le numim noi, statiile de lucru sunt special create pentru ca fetele sa se poata destinde si sa se simta confortabil. Nu neglijam nici gusturile tale personale si  de aceea, la angajare, vom discuta iar impreuna cu tine vom stabili care este decorul potrivit pentru ca tu sa te simti in largul tau. Marele avantaj pe care il ai daca lucrezi din studio si nu de acasa este acela ca ai parte de intimitate si, in plus, activitatea ta ramane strict confidentiala.

Suntem constienti ca si calitatea echipamentelor pe care le utilizam influenteaza randamentul muncii tale. Din acest motiv, aparatura video si tehnica pe care o avem in cadrul Glamour Studio este de ultima generatie, fapt care iti ofera o generoasa mana de ajutor in ceea ce faci. Astfel, imaginea va fi foarte clara si, cat despre sunet, acesta va fi excelent. In cazul in care aparatura nu functioneaza corespunzator, specialistii tehnici sunt gata sa remedieze defectiunile, pentru ca tu sa iti poti relua activitate intr-un timp foarte scurt.

Vrei sa castigi peste 5000$ pe luna?
Aplica acum! Interviu online

Avem 2 locatii in Bucuresti. Prima locatie este vis a vis de MALL VITAN BUCURESTI de peste 1000 mp intindere ( castigator SHINING CAM STUDIO of the year ) ce are camere individuale de 30 de mp si ultra modern , iar cel de al doilea este situat la Unirii – Izvor , vis a vis de statia de metrou Izvor pe strada principala, Cheile Dambovitei, de peste 500 metrii patrati. Poti arunca o privire in galeria foto – https://www.glamourstudio.ro/galerie/

Pentru ca nu este o conditie obligatorie sa ai experienta in videochat atunci cand iti doresti sa lucrezi cu noi, consideram ca intra in atributiile noastre sa te initiem in aceasta nisa. In acest scop, fiecare model aflat la inceput de cariera beneficiaza de trainig complet gratuit. In cadrul trainingului, vei invata cum sa utilizezi aparatura video si audio cu care urmeaza sa lucrezi, iti vor fi prezentate camere de lucru dar si site-urile pe care vei activa si orice mai este nevoie pentru a te familiariza cu domeniul si cu spatiul de lucru.

Glamour Studio: peste 8 ani de experienta in domeniu

Experienta este un alt atuu pe care Glamour Studio il are si care il plaseaza in fata competitorilor sai si in topul preferintelor tinerelor care aleg un job in videochat. In cei peste opt ani de cand am deschis studioul, am incercat sa imbunatim continuu mediul de lucru si relatiile cu modelele noastre. Se pare ca eforturile nostre au dat roade, avand in vedere numar mare de angajate pe care le avem in prezent. Profesionalismul este marele nostru avantaj, insa ne recomanda si seriozitatea si respectul pe care le manifestam fara de modele. Nu trece nicio zi in peste ziua de plata, pentru ca stim cat de motivanta este stimularea financiara. Confortul de asemenea nu iti va lipsi, pentru ca tu sa vii la serviciu cu placere in fiecare zi.

Daca vrei sa te convingi, contacteaza-ne!

 

 

Interviu: Despre videochat cu un model de videochat

O noua victorie pentru Glamour Studio: Suntem, oficial, cel mai bun studio din Europa!

Beneficii la angajare

Castiguri fabuloase: 5000 $ lunar
Bani pentru operatii estetice
Sedinte foto profesionale
Finantare pentru casa ta
Vezi toate beneficiile
Interviu online Aplica la job!