Contact
0764.00.80.90
Sună Whatsapp

De ce sa faci videochat in studio si nu de acasa? 5 motive principale

25 07 2017

De ce sa faci videochat in studio si nu de acasa? 5 motive principalePentru multi oameni, este mai comod sa lucreze “de acasa”. Pentru altii, tocmai faptul ca merg 5 zile din 7 la birou este ceva fara de care nu ar putea spune ca au un serviciu. Si pentru unii, dar si pentru ceilalti, videochatul este un job potrivit.

Nu este un secret faptul ca multe modele aleg sa lucreze pe cont propriu, din propria locuinta, in ideea ca intregul castig de pe urma orelor petrecute online le va ramane lor. Totusi, daca vrei sa intri in acest domeniu, ar fi mai bine sa alegi un studio de videochat de unde sa lucrezi. Iti spunem asta din mai multe motive:

 

  1. Logistica

Un antreprenor care decide sa isi deschida un studio de videochat va pune in primul rand accentul pe logistica. Aparatura utilizata intr-un studio este performanta si extrem de costisitoare si asta se intampla pentru ca imaginea, sunetul, conxiunea la Internet trebuie sa functioneze impecabil in aceasta activitate. De asemenea, luminile si celelalte elemente care sunt folosite pentru amenajarea unui studio de videochat presupun investitii foarte mari. Cand faci videochat de acasa, nu benefiezi de toate aceste aparaturi de ultima generatie si, deci, munca ta nu va fi fructificata la nivelul maxim.

Vrei sa castigi peste 5000$ pe luna?
Aplica acum! Interviu online

 

  1. Traineri

In cadrul studiourilor de videochat, fetele nou angajate beneficiaza de trainguri in care invata cum sa se comporte cand sunt online cu vizitatorii, cum sa isi invinga temerile si inhibitiile provocate de camera web, dar si cum sa utilizeze aparatura pe care o au la dispozitie.

Ajutorul oferit de profesionisti nu se opreste insa la finalul orelor de training, ci acestia ofera suport permanent modelelor, invatandu-le sa gestioneze diversele situatii cu care acestea se confrunta la locul de munca. Ori, atunci cand esti model independent, nu vei beneficia de acest tip de consiliere.

 

  1. Beauty-sessions

Un beneficiu important pe care il oferim modelelor noastre, este acela de a ne preocupa de aspectul lor fizic, oferindu-le sedinte gratuite de beauty. Machiajul, manichiura, coafatul raman in grija noastra inainte ca tu sa intri online si sa atragi cat mai multi membri. De asemenea, sedintele de solar si de masaj se trec tot in contul nostru. Daca faci videochat de acasa, costurile pentru toate aceste lucruri le vei suporta tu, ceea ce va reprezenta o cheltuiala in plus.

 

  1. Photo-shooting-uri

Un studio profesionist de videochat va face si niste poze pe masura pentru prezentarea modelelor. Acesta este un pas important in promovarea lor, pentru ca imaginile cu ele sunt postate pe site-urile pe care membrii le acceseaza. Bineinteles ca poti angaja un fotograf profesionist si daca lucrezi de acasa, fara a colabora cu vreun studio, insa, este iarasi, destul de costisitor.

 

  1. Confidentialitate

Printre cele mai mari avantaje pe care le ai daca faci videochat in studio se numara si acela care se refera la intimitate si la confidentialitate.

Nu ai da de banuit parintilor daca te inchizi in camera ta ore bune? Sau nu ai fi deranjata de cineva care suna insistent la usa locuintei tale? Ei bine, atunci cand faci videochat la un studio, nu ai aceste motive de ingrijorare.De cand incepi programul de munca si pana la finalul sau, ai libertate deplina de a face tot ce vrei in camera ta de lucru, fara ca niciun alt membru al echipei sa dea buzna in timp ce tu interactionezi cu vizitatorii de pe site-uri.

 

Alege sa devii model cu acte in regula! Glamour Studio face angajari videochat pentru orice fata sau femeie care isi doreste sa se autodepaseasca si sa castige venituri considerabile!

Interviu: Despre videochat cu un model de videochat

O noua victorie pentru Glamour Studio: Suntem, oficial, cel mai bun studio din Europa!

Beneficii la angajare

Castiguri fabuloase: 5000 $ lunar
Bani pentru operatii estetice
Sedinte foto profesionale
Finantare pentru casa ta
Vezi toate beneficiile
Interviu online Aplica la job!