Contact
0764.00.80.90
Sună Whatsapp

De ce sa alegi videochatul ca job de vara

24 07 2017

De ce sa alegi videochatul ca job de varaVara aduce o data cu temperaturile ridicate si multe raze de soare, posibilitati nenumarate de distractie. Petreceri pe plaja, cluburi si terase, sau poate o vacanta intr-o destinatie pe care de mult visezi sa o vizitezi? Cu siguranta ca sunt pe lista ta de “To Do” pentru vara asta, insa pentru toate astea ai nevoie de ceva esential: de bani. Cum banii fac pamantul sa se invarta, nu se poate sa beneficiezi de toate aceste distractii daca nu ai resursele necesare pentru a le finanta. Si pentru ca niciodata nu sunt de ajuns, e foarte posibil ca banii primiti de la parinti sa nu iti ajunga. O modalitate prin care sa-ti suplimentezi banii de buzunar este sa-ti iei un job de vara.

Anul asta, uita de dragostea de-o vara, caci de cele mai multe ori, se lasa cu inimi frante. Alege mai bine un job in videochat!

 

Ce face ca videochatul sa fie un job de vara perfect:

Vrei sa castigi peste 5000$ pe luna?
Aplica acum! Interviu online
  1. Obtii usor si rapid un job

In primul rand, fata de alte joburi, te poti angaja in cadrul unui studio de videochat fara sa treci prin serii de interviuri. Cel putin, nu la Glamour Studio. Daca vrei sa lucram impreuna, trebuie doar sa iti manifesti dorinta de a ne cunoaste, iar noi iti oferim un loc in echipa noastra. Pe langa avantajul asta, cand iti cauti un job pentru a-ti castiga banii de buzunar si nu numai, gandeste-te si la videochat, deoarece:

 

  1. E un job unde nu ai nevoie de experienta

Asa cum spuneam, in videochat obtii repede un job ca si model, pentru ca nu iti cerem sa ai experienta. Din contra, te ajutam sa te obisnuiesti cu membrii, cu aparatura si cu modul in care sa iti desfasori activitatea, in cazul in care ne placem reciproc!

 

  1. Ai flexibilitate in ce priveste programul de munca

Unul dintre motivele pentru care iubim vara sunt noptile lungi si racoroase. Daca esti una dintre persoanele care prefera orele matinale pentru a merge la culcare si nu pentru a se trezi, videochatul ti se potriveste. Putem stabili de comun acord un program mai lejer, de 4 sau de 8 ore, care sa fie comod si pentru tine.

 

  1. Castigi sume destul de mari

Chiar daca in prima luna castigurile nu vor fi fabuloase, cu timpul ele vor creste si asta pentru ca si tu vei invata mersul lucrurilor si te vei acomoda cu echipa si cu ceea ce ai de facut. Si cine stie, la finalul verii poate ca te vei decide sa ramai in echipa noastra!

 

 

 

Desi suntem in cautarea unor fete cu care sa incheiem colaborari de lunga durata, in cadrul Glamour Studio iti dam oportunitatea sa te familiarizezi cu acest domeniu, invitandu-te in studioul nostru si oferindu-ti un job pe timpul verii.

Contacteaza-ne si vino sa afli mai multe detalii despre oferta de angajare videochat care iti indeplineasca dorintele!

Interviu: Despre videochat cu un model de videochat

O noua victorie pentru Glamour Studio: Suntem, oficial, cel mai bun studio din Europa!

Beneficii la angajare

Castiguri fabuloase: 5000 $ lunar
Bani pentru operatii estetice
Sedinte foto profesionale
Finantare pentru casa ta
Vezi toate beneficiile
Interviu online Aplica la job!