Contact
0764.00.80.90
Sună Whatsapp

De ce noi

Intrebarea care iti sta acum pe buze este probabil: de ce as lucra cu voi si nu cu altii? De ce sa vin la studioul vostru sa lucrez si nu de acasa, cum mi-ar fi mai comod? Vom incerca sa te lamurim si sa te introducem incet, incet in lumea videochat-ului.

location

Locatia. Dispunem de 2 locatii in Bucuresti. Prima locatie este vis a vis de MALL VITAN BUCURESTI de peste 1000 mp intindere ( castigator SHINING CAM STUDIO of the year ) ce are camere individuale de 30 de mp si ultra modern , iar cel de al doilea este situat la Unirii – Izvor , vis a vis de statia de metrou Izvor pe strada principala, Cheile Dambovitei, de peste 500 metrii patrati. Poti arunca o privire in GALERIA FOTO

 

Trainingul. Este un training original asigurat de personal exclusiv feminin care din prima zi de munca iti va raspunde la orice intrebari ai legat de acest domeniu cu rabdare si prietenie. Ti se va explica in detaliu cum functioneaza aparatura pe care o vei utiliza, vei vedea decorul si luminile utilizate, precum si site-urile cu care vei lucra. Trainerul iti va explica ce e bine sa faci, ce nu e bine sa faci, ce ar trebui sa porti si ce nu, totul despre outfit-uri, machiaj, accesorii. Trainerii sunt in domeniu de peste 10 ani, asa ca stiu exact ce are succes si ce nu. Iti vor impartasi secrete pe care modelele de videochat de la alte firme nu le stiu si care au dat rezultate excelente. Ce este important sa intelegi este ca noi NU impunem nimic, toate sunt sugestii care vor fi discutate cu trainerul si se vor mula pe atitudinea si caracterul tau. Apreciem modelele pentru diversitatea si initiativa lor si nu dorim sa le transformam in copii identice una cu cealalta.

 

Statiile de lucru. In statia de lucru vei fi doar tu. NU va intra nimeni peste tine, nu te va deranja nimeni atunci cand lucrezi, si mai ales nu te va supraveghea nimeni deoarece contam pe buna ta credinta si pe seriozitatea ta. La angajare, vom discuta cu tine si te vom asculta in totalitate in ceea ce privesc preferintele tale, dorintele tale, iar camera ta va fi personalizata si te vei simti ca acasa. Scopul nostru este sa te simti in largul tau iar decorul sa se potriveasca personalitatii tale si sa fii inconjurata de o atmosfera relaxata si prietenoasa. Mai mult decat atat, lucrul de aici este chiar mai convenabil decat de acasa, pentru ca ceea ce se afla la tine acasa este confidential si personal, este casa ta, si nu ar trebui sa fie vazuta de toata lumea.

 

Aparatura video si tehnica videochat. Aparatura noastra este de ultima generatie. Ne place sa fim in pas cu tendintele, cu ultimele tehnologii, astfel incat sa nu avem probleme pe parcurs si sa creem performanta. Calitatea este extrem de importanta, asa ca este esential sa benefieciezi de o imagine perfecta, iar cand lucrezi pe site-uri sa folosesti o claritate a imaginii si un sunet excelent. Daca lucrezi de acasa nu vei sti exact ce anume ar trebui sa cumperi, cum se folosesc, si mai ales ai cheltui o multime de bani. Suportul tehnic stie exact ce aparatura sa foloseasca si cum sa beneficieze la maxim de facilitatile ei, asa ca ai incredere in noi!

 

Glamour Studio team workEchipa.Echipa este formata din personal tanar, disponibil absolut oricand in studio pentru a te indruma, a clarifica nelamuririle, a raspunde la intrebari si a te ajuta cu orice ai nevoie. Doar intreaba-i si vei avea tot ce iti doresti. Nu exista sefi aici, nu exista amenintari, atitudini superioare sau indiferente, pentru ca aici tu esti cea mai importanta si este esential sa te simti bine. Aici te pretuim si te tratam ca pe o prietena, nu ca pe o angajata. Staff-ul nostru este exclusiv feminin, asa ca poti lega prietenii cu toata lumea, ca intr-o adevarata familie! Ti se ofera suport tehnic non-stop care te ajuta daca apare vreo problema, iti explica cum se foloseste totul, te promoveaza si te indruma cum este cel mai bine sa faci. Vei beneficia de o sedinta foto profesionala pentru site-urile cu care lucram, acestea fiind realizate de personalul nostru feminin, deci suntem convinsi ca nu vei avea nicio problema sa te adaptezi si sa te integrezi cu usurinta in echipa noastra!

 

Videochat LegalLucrul intr-un studio este exact ca lucrul in orice alt mediu, daca nu chiar mai convenabil.

Glamour Studio LegalPrimesti un contract individual de munca unde totul este clar specificat si la vedere. Sunt incluse anumite clauze prevazute special pentru protectia ta si iti sunt oferite anumite drepturi. Spre deosebire de alte firme de pe piata, noi ne asiguram ca in cartea ta de munca nu va aparea denumirea exacta a activitatii si nici cuvinte precum “videochat”, “chat”, “video”, ci iti este asigurata confidentialitate totala.

Interviu: Despre videochat cu un model de videochat

O noua victorie pentru Glamour Studio: Suntem, oficial, cel mai bun studio din Europa!

Beneficii la angajare

Castiguri fabuloase: 5000 $ lunar
Bani pentru operatii estetice
Sedinte foto profesionale
Finantare pentru casa ta
Vezi toate beneficiile
Interviu online Aplica la job!