Contact
0764.00.80.90
Sună Whatsapp

De ce Glamour Studio?

24 01 2017

De ce Glamour Studio?

Contrar prejudecatilor, lumea videochat-ului e o lume glamorous, in care gasesti frumusete, eleganta si bun gust la tot pasul, de la modele, la ambianta si chiar la conversatii. Asta atata timp cat iti alegi bine studioul cu care lucrezi. Iata cateva motive pentru care Glamour Studio este alegerea cea buna!

Aproape 10 ani experienta

Vrei sa castigi peste 5000$ pe luna?
Aplica acum! Interviu online

Glamour Studio este unul dintre pionerii pe piata videochat din Romania. Activam inca din 2007 pe aceasta piata si in tot acest timp am invatat tot ce e mai bun de la profesionisti, pana cand am devenit la randul nostru experti in domeniu. Sunt aproape 10 ani de cand am inceput activitatea intr-un domeniu plin de prejudecati, dar care a adus modelelor noastre nenumarate satisfactii, aproape 10 ani in care am crescut, ne-am dezvoltat, am investit, am invatat.

Recunoastere internationala

In ultimii ani, am fost o prezenta constanta la evenimentele de streaming online cu anvergura internationala: GFY, Live Cam Awards, YNOT Awards, AW Awards, adunand multiple nominalizari la categoria Best Cam of the Year. Participarea noastra la summit-uri internationale este dovada ca ne preocupa constat sa nu ramanem pe loc, ci sa evoluam, sa facem schimb de idei, sa devenim tot mai buni.  Sustinem, promovam si sponsorizam evenimente de profil si am reusit sa incheiem parteneriate exclusiviste cu site-urile din bransa.

Decoruri sofisticate, tehnologie de ultima ora

In materie de ambianta, suntem printre pionierii care au venit pe piata cu un concept de studio high class, elegant, intim, glamorous, rezultat al colaborarii cu specialisti in design interior si a unei investitii financiare consistente.

Desi nu par a avea nimic in comun cu videochat-ul, elemente precum “uptime”, “video streaming”, “full hd 1080p”, “autofocus camera” sau “optical zoom” sunt cele care fac efectiv posibila munca in studio, din punct de vedere tehnic. De la camcodere la computere si lumini, echipamentele asigura si sustin performanta modelelor noastre, iar upgrade-urile se fac profesionist si constant.

Investim timp, bani si incredere in modelele noastre

Traning, make-up, sedinte foto, clipuri video, promovare online, fiecarui model ii oferim resursele si cadrul perfect pentru a realiza performanta financiara. Indiferent de background-ul si conceptiile lor, trainerii stiu cum sa le faca sa-si depasesaca temerile, prejudecatile si limitele. Din tinere timide, devin femei increzatoare in propriile forte, care stiu ce vor si care castiga mii de dolari pe luna.

Zeci de vise implinite

In 10 ani am avut zeci de modele si zeci de visuri implinite: masini, tinute de firma, vacante, operatii estetice, case, mii si mii de dolari in bonusuri si premii. Dar cel mai important lucru este faptul ca le-am daruit modelelor posibilitatea de a tinti mai sus si de a se bucura de partea glamorous a vietii.

Interviu: Despre videochat cu un model de videochat

O noua victorie pentru Glamour Studio: Suntem, oficial, cel mai bun studio din Europa!

Beneficii la angajare

Castiguri fabuloase: 5000 $ lunar
Bani pentru operatii estetice
Sedinte foto profesionale
Finantare pentru casa ta
Vezi toate beneficiile
Interviu online Aplica la job!