Contact
0764.00.80.90
Sună Whatsapp

De ce am ales Glamour Studio

24 05 2016

place where dreams come true

Desi ne aflam pe un taram al prejudecatilor, in ultimii ani, in Bucuresti si aiurea, au aparut foarte multe studiouri de videochat, insa, din pacate, multe dintre ele arunca o pata neagra peste acest domeniu. Sunt locuri obscure, cu persoane la fel de obscure, reguli stricte sau aberante, plati intarziate sau, mai rau, neefectuate, care nu pun pret pe modelele lor si nici nu-si bat capul cu ele. Am intalnit destule fete care  au lucrat prin alte parti si au avut parte de experiente nu tocmai placute.

Eu insa am fost norocoasa. Am nimerit bine din prima, nu a trebuit sa cunosc si partea sumbra a acestui domeniu, sa lucrez in studiouri no-name, in care nu esti nici valorizata, nici apreciata, nici recompensata, iar daca ar fi sa aleg din nou, as alege tot Glamour Studio. Si am sa va spun de ce, cu sinceritate si fara sa il laud gratuit.

Glamour Studio este insa unul dintre pinonerii in videochat din Romania, cu o vechime de aproape un deceniu pe aceasta nisa de activiate. A fost mereu cu un pas inainte, a investit constant in tehnica, in decoruri si, mai ales, in modelele sale. Iar asta am simtit-o si eu pe pielea mea. Ei au crezut in mine mai mult decat eu insami. Dintr-o fata timida m-au transformat intr-o femeie increzatoare in propriile forte, care stie ce vrea si cum sa-si atinga obiectivele. Si datorez acest lucru mai ales trainerilor, care sunt foarte buni in ceea ce fac, stiu cum sa te puna in valoare si cum sa faca din tine un model de succes. Poate pare o chestie de la sine inteles, dar sunt putini care reusesc asta. Fetele la videochat care vin sunt diferite, au fiecare background-ul lor, conceptiile lor si, da, limitele lor. Dar trainerii stiu cum sa le ia pe fiecare in parte, stiu cum sa le faca sa-si depaseasca aceste limite sau prejudecatile pe care le au.

Vrei sa castigi peste 5000$ pe luna?
Aplica acum! Interviu online

Sunt printre putinii care au creat un design de studio cu adevarat glamorous, care pastreaza si promoveaza o ambianta placuta, intima, falimiara, in care tu, ca model, te simti chiar mai bine decat acasa. Si nu, nu spun cuvinte mari de dragul de a le spune, e o realitate pe care o va admite orice fata care vine aici. In plus, sunt orientati catre videochatul glamour, cu accent pe conversatii agreabile si nu pe nuditate. La toate trainingurile interne ti se spune sa iti controlezi interlocutorul, sa il faci sa se simta bine si sa te adore fara sa iti dai hainele jos, sa il asculti, sa creezi o poveste.

Sunt printre putinii cunoscuti si recunoscuti la nivel national si international, care s-au implicat si au contribuit la aceasta industrie, sponsorizand evenimente de profil din Romania si din afara, care au o participare constanta si cu greutate la summiturile de adult online streaming si care investesc nu doar in look-ul tau, ci si in pregatirea ta. Toate astea le-au oferit un loc in elita studiourilor de profil. Se vede asta in felul in care arata, in care lucreaza si te trateaza, se vede in parteneriatele exclusiviste cu site-urile din bransa, se vede, pana la urma in tot ceea ce fac. De aia ma repet, daca ar fi sa aleg din nou, as alege tot Glamour Studio. Fara macar sa stau pe ganduri.

Interviu: Despre videochat cu un model de videochat

O noua victorie pentru Glamour Studio: Suntem, oficial, cel mai bun studio din Europa!

Beneficii la angajare

Castiguri fabuloase: 5000 $ lunar
Bani pentru operatii estetice
Sedinte foto profesionale
Finantare pentru casa ta
Vezi toate beneficiile
Interviu online Aplica la job!