Contact
0764.00.80.90
Sună Whatsapp

Cum va fi prima zi de munca in videochat?

24 08 2017

Cum va fi prima zi de munca in videochatInceputurile nu sunt usoare, cu atat mai mult nu inceputurile in videochat. Primele zile de munca sosesc o data cu multe preocupari si intrebari: Oare cum voi fi perceputa de colegi? Ma voi descurca in indeplinirea sarcinilor pe care le am?

Probabil ca aceste griji se intensifica mai ales atunci cand te confrunti cu prima zi de lucru ca model de videochat. Iti povestim in amanunt la ce sa te astepti in primele ore de activitate in fata camerelor!

 

Timiditatea

Vrei sa castigi peste 5000$ pe luna?
Aplica acum! Interviu online

Oricat de lipsita de inhibitii ar fi o fata, timiditatea incepe sa isi faca simtita prezenta atunci cand intri pentru prima data in camera ta din cadrul studioului. Lipsa de incredere sau nemultumirile pe care le ai, legate de aspectul tau fizic, se pot intensifica in aceste momente, insa este perfect normal. Nu este ceva usor sa interactionezi, chiar si virtual, cu o multime de persoane de sex opus pe care nu le cunosti. Insa, tocmai asta reprezinta si un avantaj, adica faptul ca distanta fizica este extrem de mare, deci nimic rau nu ti se poate intampla. Pe masura  ce te vei acomoda, vei observa ca mediul de lucru in videochat este relaxant, prietenos iar activitatile pe care le vei face te vor ajuta sa te degajezi si sa vezi cat de distractiv poate fi acest job.

 

Stangacia

Daca nu ai mai facut niciodata videochat, este clar ca nu ai de unde sa stii cum anume functioneza intreaga aparatura specifica, deci la inceput o vei manevra cu o oarecare doza de stangacie. Insa, asta nu reprezinta o problema pentru ca, atat in primele zile in studio, cat si dupa aceasta perioada, exista traineri specializati, gata sa iti ofere orice fel de ajutor ai nevoie pentru a sti sa le utilizezi corect gadgeturile ce ti se pun la dispozitie.

 

Mirarea

In studiourile de videochat profesioniste, patronii investesc sume foarte mari de bani in amenajare. De cand vei pasi in studio, vei ramane surprinsa de modul in care acesta este decorat. Luxul si bunul gust fuzioneaza pentru a crea modelelor de videochat conditii de munca excelente si un mediu relaxant, benefic pentru desfasurarea activitatii lor.

 

Pentru a diminua aceste trairi ce vin o data cu prima zi de munca pe post de model de videochat, in studioul Glamour Studio iti vom oferi tot suportul si toate informatiile de care ai nevoie pentru a depasi emotiile. Cu timpul, vei vedea cat de relaxant si de placut este jobul de model de videochat!

 

 

 

 

 

 

 

Interviu: Despre videochat cu un model de videochat

O noua victorie pentru Glamour Studio: Suntem, oficial, cel mai bun studio din Europa!

Beneficii la angajare

Castiguri fabuloase: 5000 $ lunar
Bani pentru operatii estetice
Sedinte foto profesionale
Finantare pentru casa ta
Vezi toate beneficiile
Interviu online Aplica la job!