Contact
0764.00.80.90
Sună Whatsapp

Cum te ajuta un job in videochat sa-ti indeplinesti visele

19 06 2017

Intr-o lume in care banii se castiga atat de greu, este oare videochatul o metoda mai facila de a realiza venituri? Pentru foarte multi oameni, in special pentru persoanele de gen feminim, acesta este un job foarte bun, prin prisma avantajelor pe care le ofera.

Videochatul, recunoscut pentru veniturile fabuloasevideochat-glamour

Videochatul este, fara doar si poate, unul dintre domeniile din care se castiga foarte bine. Ceea ce este important de mentionat este ca un model nu va avea din prima luna venituri atat de mari. In prima faza este necesara o perioada de acomodare, mai ales pentru cele care nu au mai avut o asemenea experienta. Castigurile nu vor fi mari initial deoarece fiecare model are nevoie sa-si creeze o comunitate, si sa invete cum anume sa isi atraga clienti pentru ca apoi sa poata obtine castiguri mai mari.

Majoritatea studiourilor de videochat ofera, pe langa sumele pe care le realizeaza fetele si anumite bonusuri acordate in functie de performanta angajelor. Si la Glamour Studio perseverenta si motivatia sunt importante, drept pentru care ele sunt rasplatite cu bonusuri care completeaza salariile, modelele ajungand chiar si la sume de 5.000 de dolari pe luna.

Pe de alta parte, la Glamour Studio modelele pot participa, optional, la diversele concursuri si tombole cu premii organizate in cadrul firmei.

Vrei sa castigi peste 5000$ pe luna?
Aplica acum! Interviu online

Studiourile de videochat ofera modelelor sprijin financiar suplimentar

 

Datorita castigurilor mari care se pot face practicand acest job si al programului foarte flexibil, videochatul este considerat un job de vis.

“Visele devin realitate” este chiar motto-ul dupa care se ghideaza Studio Glamour. Modelele de videochat angajate aici au numeroase beneficii, atat in ceea ce priveste castigurile financiare fixe, insemnand salariul de baza, dar si beneficii de alta natura. De exemplu, Glamour ofera modelelor sale sedinte gratuite de make-up si shooting-uri foto, ca un ajutor pentru in promovarea fiecarei fete.

In plus, angajatele au avantaje pe care le ofera orice alt job obisnuit, sau poate ca de multe ori aceste avantaje sunt chiar mai numeroase. Mai concret, un fotomodel colaborator al acestui studio are posibilitatea, pe de o parte de a solicita un credit bancar, iar pe de alta de a solicita un imprumut chiar din partea firmei. Astfel ca visul de a avea o masina, o casa sau chiar acela de a face o operatie estetica devine realizabil.

 

Lasa-ne sa te ajutam sa iti indeplinim dorintele!

Cu siguranta ca si tu visezi la o masina noua, la un apartament spatios de care sa te bucuri ori la o vacanta intr-o destinatie exotica, insa pana acum nu ti le-ai putut permite din cauza cheltuielilor neprevazute care tot apar. Viata este scurta si nu are rost sa astepti pentru a aduce aceste vise la realitate, iar cel mai bun moment pentru a ti le indeplini este acum. Angajandu-te ca model in studioul nostru, vei fi cu un pas mai aproape de a le realiza. Castigurile pe care le vei obtine dintr-un astfel de job iti ajung cu siguranta sa economisesti pentru visele tale.

Daca esti determinata sa investesti in tine, alege Glamour Studio!

Interviu: Despre videochat cu un model de videochat

O noua victorie pentru Glamour Studio: Suntem, oficial, cel mai bun studio din Europa!

Beneficii la angajare

Castiguri fabuloase: 5000 $ lunar
Bani pentru operatii estetice
Sedinte foto profesionale
Finantare pentru casa ta
Vezi toate beneficiile
Interviu online Aplica la job!