Contact
0764.00.80.90
Sună Whatsapp

Cum si cat se munceste intr-un studio de videochat?

27 08 2016

Videochatul este un domeniu extrem de controversat, insa a face videochat este un lucru foarte simplu si se poate transforma cu repeziciune intr-o cariera de succes, fara a-ti vinde trupul sau a face compromisuri morale. Traim intr-o epoca moderna, asa ca toate modelele de videochat sunt in siguranta, intimitatea este atent conservata, iar beneficiile nu intarzie sa apara.

 

Program Videochat

 

Vrei sa castigi peste 5000$ pe luna?
Aplica acum! Interviu online

De ce sa alegi sa lucrezi intr-un studio de videochat?

 

Cauti un job, pentru a-ti implini visurile si a te putea intretine singura, asa ca gasesti tot felul de anunturi despre angajari in videochat.  Important este sa nu alegi orice studio de videochat, ci un loc de munca unde fiecare angajat este apreciat pentru toate calitatile sale, asa cum se face aici, la Glamour Studio.

Apoi, totul vine de la sine: se fac traininguri pe toata periaoda colaborarii, pentru rezultate cat mai bune, indiferent de experienta, treci zilnic pe la salon, unde un hairstylist si un make-up-artist se ocupa de infatisarea ta, exista dressing, pentru a-ti alege tinuta potrivita (deci nu va trebui sa defilezi pe nicaieri in costumul in care te-ai nascut) si exista si o echipa de profesionisti pentru suport tehnic si ajutor cu echipamentele moderne de care dispune Glamour Studio.

Promovarea se face tot intern, ceea ce ajuta si studio-ul la a avea rezultate cat mai bune, dar usureaza foarte mult si treaba modelelor, caci nu va fi necesar sa se promoveze singure. Imaginea este foarte importanta in acest domeniu, prin urmare lucram doar cu profesionisti.

 

Care este programul de lucru intr-un studio de videochat?

 

Intr-o companie respectabila, angajatii nu muncesc mai mult de 8 ore pe zi. Daca te alaturi echipei noastre, acesta este programul standard pe care l-ai urma: 8 ore pe zi, 5 zile pe saptamana. Programul in videochat este foarte flexibil: exista si posibilitatea, pentru modele, sa cumuleze orele de lucru in functie de nevoile personale.

Astfel, daca ai nevoie sa ajungi la cursurile de la facultate, ai vreo intalnire importanta sau vreo programare la salon sau la vreun control, poti ajunge fara nicio problema.

Pentru fetele care prefera sa doarma pana tarziu, este important de stiut ca programul in videochat se imparte in ture de zi si in ture de noapte, fara ca activitatea in sine sa fie diferita: accentul va fi in continuare pe comunicarea si empatizarea cu fiecare client, evitand ipostazele foarte senzuale, daca te simti inconfortabil.

In cazul in care ai un alt job, dar iti doresti sa fii si model de videochat pentru independenta financiara si a dobandi mai multa incredere in fortele proprii, trebuie sa stii ca poti lucra si nu jumatate de norma (program part-time): modelele sunt libere sa isi personalizeze programul in videochat, sa aleaga cat si cum lucreaza.

Totusi, colaborand cu Glamour Studio, beneficiind de asigurare de sanatate, de carte de munca, de bonusuri lunare, de concursuri si de tot sprijinul financiar oferit de acest studio, cel mai probabil este ca acesta sa devina in scurt singurul loc de munca, la libera alegere a fiecarui model.

Interviu: Despre videochat cu un model de videochat

O noua victorie pentru Glamour Studio: Suntem, oficial, cel mai bun studio din Europa!

Beneficii la angajare

Castiguri fabuloase: 5000 $ lunar
Bani pentru operatii estetice
Sedinte foto profesionale
Finantare pentru casa ta
Vezi toate beneficiile
Interviu online Aplica la job!