Contact
0764.00.80.90
Sună Whatsapp

Cum scapi de timiditate: transforma-te intr-o maestra a filtrului!

14 05 2019

Iti doresti sa poti purta cu lejeritate discutii cu oamenii noi pe care ii cunosti? Apreciezi femeile care au o atitudine degajata indiferent de contextele sociale in care se regasesc? Ai vrea sa fii printre acele fete care cuceresc, cu o singura privire si cu un zambet deschis orice barbat cu care interactioneaza? Atunci trebuie sa afli cum sa scapi de timiditate!

Aceasta este una dintre problemele carora trebuie sa le faca fata majoritatea modelelor incepatoare de videochat glamour, care discuta zilnic cu membri din diverse colturi ale lumii. Pentru ca timiditatea poate fi o bariera in comunicare, ea ti-ar putea pune bete in roate la un job in domeniul videochatului.

Asadar, cum scapi de ea si mai ales cum te poti transforma intr-o maestra a filtrului?

Invata sa te placi

Se spune ca frumusetea capata diferite forme, asa ca nu ar trebui sa te ingrijorezi daca nu ai masuri de fotomodel. Fiecare dintre noi avem anumite complexe legate de modul in care aratam, insa nu trebuie sa uitam ca tocmai micile defecte ne confera unicitate. Faptul ca nu ai buzele atat de pline pe cat ti-ai dori sau ca genele tale nu sunt lungi si arcuite nu sunt motive intemeiate pentru a deveni timorata atunci cand intri in contact cu alte persoane.

Vrei sa castigi peste 5000$ pe luna?
Aplica acum! Interviu online

Suport financiar pentru interventii estetice si make-up gratuit

Pentru a scapa de timiditate, primul pas este sa inveti sa te placi, cu defecte si calitati. In plus, in echipa noastra vei beneficia de suport financiar pentru a capata look-ul pe care ti-l doresti. Ai la dispozitie o echipa de make-up artisti si hairstylisti doar pentru tine si, in plus, iti oferim imprumuturi financiare ce pot acoperi costurile interventiilor de infrumusetare de care consideri ca ai nevoie pentru a capata incredere in tine.

Exerseaza-ti abilitatile de comunicare

Pentru a scapa de timiditate, foarte important este sa nu fugi de situatiile sociale care iti stimuleaza aceasta teama de a comunica. De aceea, infrunta cauzele care iti produc anxietate atunci cand trebuie sa interactionezi cu persoane noi. In termeni de psihologie, acest exercitiu poarta denumirea de “terapie prin expunere” si este foarte eficienta daca vrei sa fii mai relaxata in relatiile sociale.

Chiar daca, poate, la inceput, te vei simti inconfortabil cand va trebuie sa initiezi si sa intretii un dialog cu interlocutorii tai, aceasta este o metoda buna de a-ti exersa abilitatile sociale.

Training de specialitate si consiliere permanenta

Stim ca timiditatea nu trece cu una, cu doua, motiv pentru care am decis ca este nevoie sa fim alaturi de modelele noastre incepatoare. In cadrul echipei noastre iti vom oferi constant training de specialitate pentru a invata sa gestionezi diverse situatii pe care le poti intampina in jobul tau. In plus, beneficiezi de consiliere permanenta pe toata durata colaborarii noastre. Indiferent daca ai nevoie de suport tehnic pentru utilizarea optima a aparaturii de specialitate pe care o punem la dispozitia ta sau ca ai nevoie de un sfat sau de o incurajare, noi suntem aici pentru tine!

Timiditatea poate fi un obstacol atat in relatiile tale sociale, cat si in cariera de model de succes in videochat. Facand parte din echipa noastra, iti vom oferi tot suportul necesar pentru a depasi aceasta lipsa de curaj!

Interviu: Despre videochat cu un model de videochat

O noua victorie pentru Glamour Studio: Suntem, oficial, cel mai bun studio din Europa!

Beneficii la angajare

Castiguri fabuloase: 5000 $ lunar
Bani pentru operatii estetice
Sedinte foto profesionale
Finantare pentru casa ta
Vezi toate beneficiile
Interviu online Aplica la job!