Contact
0764.00.80.90
Sună Whatsapp

Cum sa fii studenta si sa ai un loc de munca bine platit

12 09 2017

Sa ai un loc de munca ca studenta poate fi o adevarata provocare. Chiar si in orasele mari, precum Bucuresti.

In afara de casier, chelnerita, operator call center ori promoter nu ai prea multe optiuni. Problema e ca din salariile aferente unor astfel de job-uri abia daca reusesti sa platesti o chirie decenta. Plus, nu toate locurile de munca pentru studente sunt suficient de flexibile ca sa poti merge, in paralel, si la facultate.

Si iti spun toate astea din proprie experienta. Am fost la un pas sa renunt la facultate pentru ca nu reuseam sa ma descurc cu banii si nici nu gaseam un job ca studenta, suficient de bine platit pentru a-mi acoperi taxa la facultate, chiria si tot restul.

Vrei sa castigi peste 5000$ pe luna?
Aplica acum! Interviu online

Am descoperit apoi cel mai bun loc de munca ca studenta: model videochat la Glamour Studio. Da, stiu ca suna oarecum tras de par sau a reclama gratuita, dar in cazul meu chiar asa a fost.

In fine, azi nu vreau sa insist pe justificari, ci sa iti vorbesc despre cum sa fii studenta si sa ai un loc de munca bine platit in acelasi timp.

Aproape că nu o să-ţi vină să crezi câte studente lucrează pe bani frumoşi ca model videochat şi, în paralel, urmează cursurile unei universităţi. Le vezi pe stradă, în metrou sau pe holurile facultăţii, vesele şi lipsite de griji pentru că au un venit legal, constant şi mult peste cel al studentelor chelneriţe, care le dă posibilitatea să se ţină de şcoală, dar şi să se bucure din plin de cea mai frumoasă perioadă a vieţii lor.

Creaza-ti o rutina

Ok, sa fii model videochat si studenta in acelasi timp nu e lucru usor, asa cum nici sa fii chelnerita si studenta nu-i usor. Dar cel putin, ca model, ai satisfactia unor castiguri grozave, care te fac sa uiti de orice griji financiare si sa te concentrezi asupra unor lucruri mai importante pentru tine.

Provocarea cea mare consta in faptul ca, pentru a-ti fideliza membrii, trebuie sa intri online cu regularitate. Stabileste de la bun inceput un program de lucru. Alege una dintre turele in care vei lucrezi la studio, in asa fel incat activitatea ta ca model sa nu se suprapuna cu orele de scoala.

Daca ti-e mai bine, poti alege sa lucrezi inclusiv in weekend. Ideea e sa te dedici si unui program de lucru, pentru ca aceasta rutina te va ajuta extrem de mult la incasari.

Pastreaza-ti membrii fideli aproape

Iti spuneam cat de important este sa mentii o rutina a programului de lucru. Astfel vei castiga increderea si fidelitatea membrilor tai si te vei bucura de incasari substantiale luna de luna.

Daca insa ai examene sau pur si simplu o perioada mai aglomerata la scoala si esti nevoita sa iti adaptezi programul de munca in consecinta, nu e problema. Ai grija doar sa iti anunti membrii fideli de schimbarile de program si sa mentionezi ca sunt temporare. Niciodata nu ii lasa sa te astepte in van! Ii vei pierde.

Cea mai buna varianta pentru bugetul tau este sa recuperezi ulterior orele pierdute, fie petrecand mai mult timp online, fie compensand cu zilele din weekend.

Iar ca sa te asiguri ca mentii interesul membrilor tai la cote ridicate, ii poti incita cu promisiunea unor surprize la intoarcere.

Secretul de a avea un loc de munca ca studenta sta, de fapt, in a jongla cu timpul tau si a prioritiza lucrurile pe care le ai de facut. Lucrand ca model videochat la Glamour Studio vei putea sa le ai pe amandoua: scoala si bani ca sa iti acoperi toate cheltuielile si sa iti faci mofturile. Asa, ca mine 😊.

Curioasa sa afli mai multe? Vezi cum este o zi la Glamour Studio!

 

Interviu: Despre videochat cu un model de videochat

O noua victorie pentru Glamour Studio: Suntem, oficial, cel mai bun studio din Europa!

Beneficii la angajare

Castiguri fabuloase: 5000 $ lunar
Bani pentru operatii estetice
Sedinte foto profesionale
Finantare pentru casa ta
Vezi toate beneficiile
Interviu online Aplica la job!