Contact
0764.00.80.90
Sună Whatsapp

Cum sa fii mai buna in videochatul glamour: 5 carti care te ajuta sa stapanesti tainele seductiei

16 07 2017

Cum sa fii mai buna in videochatul glamour 5 carti care te ajuta sa stapanesti tainele seductieiCine ar crede ca modelele  trebuie sa fie doar frumoase si nu neaparat inteligente, se insala. Daca in videochatul adult, un model poate miza pe atuurile fizice deoarece erotismul este principala caracteristica ce descrie activitatea pe care ele o presteaza in fata camerei, videochatul glamour se bazeaza pe cu totul alte valori.

Intr-adevar, frumusetea fizica este importanta deoarece o femeie frumoasa si ingrijita va atrage automat mai multi vizitatori, insa inteligenta este calitatea care ii face pe membrii sa petreaca mai mult timp cu un model, in privat. De aici, inteligenta se lega perfect cu seductia – un membru pe care l-ai cucerit, va continua sa iti solicite prezenta virtuala doar daca stii cum sa-l pastrezi  in continuare interesat de tine.

 

Daca deja faci parte din acest domeniu, sau daca te gandesti sa te interesezi cu privire la angajarile pe partea de videochat, perfectioneaza-te citind si invatand tehnici de seductie din urmatoarele carti:

Vrei sa castigi peste 5000$ pe luna?
Aplica acum! Interviu online

 

  1. 50 de umbre ale lui Grey -E.L. James

Povestea celor 50 de umbre ale lui Grey a starnit o serie de rumori printre cititori, dar si printre cei care au vizionat filmul. Aceasta este o carte care expune cel mai bine taina seductiei. Iar cat despre scenariu, el urmeaza aceeasi regula ca si in acest domeniu: te poti atasa dar este foarte periculos sa te indragostesti!

 

  1. Descatusarea, de Sylvia Day

Descatusarea ofera experienta dragostei adevarate. Pentru ca multe fete care activeaza in  industria acestei nise  au o conceptie gresita, deoarece cred ca acest job le va impiedica sa mentina o relatie pe termen lung, povestea Descatusarii este dovada ca iubirea adevarata exista si nu tine cont de alte aspecte.

 

  1. Expertul seducator, de Christina Lauren

Din confesiunile unui Expert seducator, un model care practica acest job va invata cum sa isi stapaneasca pasiunea care deseori apare, vizavi de unul dintre membrii din comunitatile de chat.

 

  1. Te doresc, de J. Lynn

Un roman din care cu siguranta ca un model are ce sa invete, are un nume pe cat de sugestiv, pe atat de auzit de catre fetele din fata camerei web :”Te doresc”. O poveste despre cum sa controlezi si sa nu te lasi prada atractiei fizice si mai ales despre cum sa gestionezi gelozia care poate aparea din partea vizitatorilor.

 

  1. Focul mocnit din Paradis, de Sandra Brown

Bineinteles ca din lista romanelor de erotice nu putea lipsi creatia Sandrei Brown: Focul mocnit din Paradis. Cans sa intetii focul si cand sa il domolesti, in interactiunea cu membrii, invata lecturand aceasta carte de exceptie.

 

Interviu: Despre videochat cu un model de videochat

O noua victorie pentru Glamour Studio: Suntem, oficial, cel mai bun studio din Europa!

Beneficii la angajare

Castiguri fabuloase: 5000 $ lunar
Bani pentru operatii estetice
Sedinte foto profesionale
Finantare pentru casa ta
Vezi toate beneficiile
Interviu online Aplica la job!