Contact
0764.00.80.90
Sună Whatsapp

Cum sa faci bani din videochat fara sa te dezbraci

21 07 2017

cum sa faci bani din videochat fara sa te dezbraciA-ti da sau nu hainele jos in fata camerei web? Aceasta e intrebarea…dar nu in operele lui Shakespeare, ci in videochat. Intrebarea aceasta sta, daca nu pe buzele foarte multor fete, cel putin in mintea lor. Astfel de nelamuriri exista pentru ca nu foarte multe persoane cunosc faptul ca exista mai multe tipuri de videochat si au tendinta de a-si forma opinii preconcepute si extrem de gresite. Din contra, datorita beneficiilor pe care le au, numeroase persoane aleg videochatul ca un al doilea job.

Videochatul glamour, sau cum sa faci bani cu hainele pe tine

Videochat glamour este foarte diferit de videochat adult. Daca fetele care practica cel de-al doilea tip de job se dezbraca in fata camerelor si presteaza anumite show-uri erotice, modelel glamour mizeaza pe cu totul alte carti atunci cand isi fac meseria. Ele trec prin anumite trainunguri de specialitate care sa le invete cum anume sa fie senzuale si deschise, fara sa fie obligate sa se axeze pe nuditate. In fond, adevarata pricepere in a cuceri un barbat se vede atunci cand il poti face sa isi piarda mintile cu hainele pe tine.

De fapt, in acest domeniu glamour jongleaza foarte mult cu arta conversatiei, fetele care il practica folosindu-se de alte atuuri, care nu tin neaparat de nuditate, pentru a capta atentia unui membru din site. Un zambet jovial si cateva gesturi delicate si senzuale pot face mai mult decat o pereche de sani descoperiti. Agilitatea si puterea femeii de a conduce jocul seductiei sunt principalele doua calitati care o poate ajuta sa obtina ce isi doreste de la membrii din site, fara sa isi dea hainele jos de pe ea. Pe acest principiu mergem si la Glamour Studio, unde ne place sa le oferim modelelor noastre libertatea de a-si seta propriile limite. Ceea ce ne dorim sa facem de fapt este sa ne bazam pe cel mai fermecator truc de care se pot folosi femeile pentru a cuceri: capacitatea de a spune “Nu”. Astfel, ele isi rezerva dreptul de a refuza solicitarea unui anumit membru, atunci cand nu se simte confortabila in a o indeplini.

Glamour Studio, locul unde esti platita pentru inteligenta emotionala

In studioul nostru rasplatim inteligenta emotionala! Cele mai de succes modele ale noastre au invatat in timp cum sa se comporte fata de membri si spun ca acest lucru le-a ajutat foarte mult in a-si cunoaste propriile limite. Nu au fost obligate niciodata sa accepte ceva ce nu si-au dorit sa faca, ci, din contra au reusit sa obtina castiguri foarte mari doar folosindu-se de atuurile pe care le ofera seductia. Sa-l faci pe cel de dincolo de camera web sa te doreasca fara sa descoperi mai mult decat este nevoie, despre asta este vorba in munca modelelor de la Glamour Studio, de aceea ne place sa spunem la noi poti gasi un loc de munca unde sa fii platita pentru inteligenta emotionala de care dai dovada. De ce ai nevoie pentru a avea un job in cadrul studioului nostru? De putina frumusete si de foarta multa istetime!

Vrei sa castigi peste 5000$ pe luna?
Aplica acum! Interviu online

Interviu: Despre videochat cu un model de videochat

O noua victorie pentru Glamour Studio: Suntem, oficial, cel mai bun studio din Europa!

Beneficii la angajare

Castiguri fabuloase: 5000 $ lunar
Bani pentru operatii estetice
Sedinte foto profesionale
Finantare pentru casa ta
Vezi toate beneficiile
Interviu online Aplica la job!