Contact
0764.00.80.90
Sună Whatsapp

Cum sa faci bani ca model de videochat

20 07 2017

Cum sa faci bani ca model de videochatDesi veniturile financiare provenite din videochat sunt comparativ mai mari fata de cele castigate la un job obisnuit, sumele mari nu vor veni inca de la inceput. Mai ales pentru un model incepator, este destul de dificil pana ce isi formeaza o anumita clientela, pana deprinde tainele seductiei si tehnicile de conversatie cu clientii. La inceput, banii nu vor fi atat de multi, dar odata ce acumulezi putina experienta, cu siguranta iti vei permite sa-ti indeplindesti pana si cele mai costisitoare dorinte.

Fidelizarea membrilor: sursa veniturilor mari

Asa cum spuneam, primul si cel mai important pas pentru a face bani ca model atunci cand te-ai angajat la un studio de videochat este sa iti formezi o comunitate de clienti. Acest proces este cunoscut in domeniu sub sintagma de fidelizare a membrilor. Asta presupune ca un numar cat mai mare din cei care acceseaza site-ul pe care tu esti activa sa solicite o conversatie privata cu tine, adica sa intre in room-ul (n.r. camera) tau. Daca acest lucru se intampla, mingea este in terenul tau si de acum inainte tot ce trebuie sa faci este sa ii menti interesul cat mai mult timp. Cum poti sa faci asta? Ei bine, totul tine de sarmul tau personal, de cum stii sa te prezinti in fata webcamului, de mimica si de gesturi. Nu este nevoie sa renunti la haine, mai ales in cazul videochatului glamour, daca tu nu vrei. Exista si alte metode prin care sa determeni un anumit membru sa revina in room-ul tau, metode pe care vei invata sa le aplici in timp. La Studio Glamour beneficiezi de training specializat si gratuit, in cadrul caruia ti se vor prezenta tehnici de seductie si de conduita in fata camerei.

3 trucuri pe care trebuie sa le stii ca sa-ti maximizezi veniturile din videochat

 

  1. Fii mereu aranjata

In acest joc, membrii sunt cei care detin puterea financiara, insa tu esti cea care are armele seductiei. In videochat, vinzi de fapt imaginea si de aceea trebuie sa fii tot timpul aranjata. Pentru a-i atrage pe privat, trebuie sa iesi in evidenta dintre multimea de modele active. Ai grija sa ai tot timpul un look impecabil, de la machiaj si coafura pana la articolele de imbracaminte sau alte accesorii.

Vrei sa castigi peste 5000$ pe luna?
Aplica acum! Interviu online

 

  1. Mentine conversatia

Pentru ca majoritatea celor care viziteaza site-urile de videochat o fac pentru a socializa, trebuie sa te arati interesata de aspecte personale din viata lor. Cere-le informatii despre hobby-urile lor, despre job, despre aspecte intime si arata-te disponibila sa ii asculti. Povesteste-le, la randul tau despre tine, pentru a lasa impresia ca esti o fire sociabila si deschisa.

 

  1. Zambeste

Zambetul este accesoriul pe care trebuie sa il ai imediat ce ai pornit camera web. Un zambet impecabil va atrage atentia, atat pe parcursul conversatiilor private cat si inainte, atunci cand membri decid cui anume sa solicite o conversatie privata.

Interviu: Despre videochat cu un model de videochat

O noua victorie pentru Glamour Studio: Suntem, oficial, cel mai bun studio din Europa!

Beneficii la angajare

Castiguri fabuloase: 5000 $ lunar
Bani pentru operatii estetice
Sedinte foto profesionale
Finantare pentru casa ta
Vezi toate beneficiile
Interviu online Aplica la job!