Contact
0764.00.80.90
Sună Whatsapp

Cum sa “dai bine” pe camera: 5 secrete de la modelele de top din videochatul glamour!

20 08 2017

Cum sa “dai bine” pe camera: 5 secrete de la modelele de top din videochatul glamour!
 

Poate ca ai auzit care sunt castigurile lunare ale unei fete care lucreaza in industria videochatului si nu ne referim doar la cele care practica videochatul adult, ci si la modelele de videochat glamour. Da, nu este nicio mirare in faptul ca poti sa faci bani doar din cuvinte, cu hainele pe tine! Si mai mult decat atat, chiar si in acest job poti sa avansezi si sa devii un model de top, cu venituri si mai mari. Esti curioasa care sunt secretele unei fete care a ajuns printre cele mai bune modele din industrie? Ce fac ele ca sa “dea bine” pe camera?

 

  1. Machiajul

Modelele de top din studiourile de videochat glamour nu apar niciodata fara machiaj in fata camerelor web. Bineinteles, machiajul nu trebuie sa fie foarte strident, ci doar cat sa iti subliniezi trasaturile. Fondul de ten pentru uniformizarea, rujul pentru buze apetisante si tusul de ochii plus putin mascara pentru o privire de felina- acestea sunt cateva dintre cele mai folosite produse de make-up care te vor ajuta sa fii mai atragatoare si sa captivezi atentia membrilor.

Vrei sa castigi peste 5000$ pe luna?
Aplica acum! Interviu online

 

  1. Mimica

In videochatul glamour totul este despre cum sa seduci, pastrandu-ti hainele pe tine, ceea ce inseamna ca trebuie sa te folosesti de toate armele pe care le ai la indemana, inclusiv mimica fetei. Nu pierde din vedere ca cei care acceseaza site-urile de videochat o fac pentru ca isi doresc o companie placuta de discutie, deci in niciun caz nu ii vei atrage daca vei sta in fata laptopului fara sa schitezi niciun gest. In timpul petrecut online trebuie sa fii deschisa, sociabila si zambitoare. Avand o mimica a fetei degajata, vei reusi sa ii faci pe membri sa isi doreasca sa ramana pe site cat mai mult timp posibil.

 

  1. Gesturile

Limbajul nonverbal este un instrument exceptional de comunicare, tocmai pentru ca poate sa ne ofere informatii pretioase despre interlocutorul nostru. Gesturile conteaza foarte mult si in videochatul glamour. Modelele de top au ajuns in top tocmai pentru ca au invatat cum sa isi controleze gesturile astfel incat sa emane senzualitate si femininitate si sa starneasca dorinta in randul membrilor. Daca esti noua in domeniu, incearca sa iti exersezi mimica si gesturile in oglinda!

 

  1. Vocea

Chiar daca in majoritatea timpului vei doar scris cu membri, probabil ca in privat veti comunica si prin viu grai. Pentru astfel de situatii, tonul si intensitatea vocii tale trebuie de asemenea controlata. In studiourile profesionale de videochat dispui de aparatura performanta, care sa te ajute in munca ta insa trebuie ca si tu sa ai grija ce dar si cum spui. Nu uita: vocea senzuala, tonul cald, alaturi de o gestica adecvata contextului iti pot aduce mai multi bani decat ai sperat vreodata!

 

 

  1. Atitudinea

“Atitudinea face toti banii” este sintagma care descrie cel mai bine activitatea unui model de videochat glamour. Cele mai bine cotate modele au ajuns sa aiba incasari fabuloase doar pentru ca au invatat care este atitudinea potrivita in fata camerei. Cum trebuie sa fii atunci cand esti online cu membri? Relaxata, dar in acelasi timp sa ai un autocontrol foarte bun, sexy si vesela, pastrand totusi o urma de mister.

 

Opreste-te din a admira succesul altor femei si incepe sa lucrezi la propria ta cariera! Alege Glamour Studio, locul in care “atitudinea face toti banii”!

 

 

 

 

 

 

Interviu: Despre videochat cu un model de videochat

O noua victorie pentru Glamour Studio: Suntem, oficial, cel mai bun studio din Europa!

Beneficii la angajare

Castiguri fabuloase: 5000 $ lunar
Bani pentru operatii estetice
Sedinte foto profesionale
Finantare pentru casa ta
Vezi toate beneficiile
Interviu online Aplica la job!