Dreams come true

Cum mi-am luat masina mea. La Glamour Studio

Cum mi-am luat masina mea. La Glamour Studio

Ti-ai dorit vreodata ceva cumplit de mult? Daca da, inseamna ca ti-e familiar sentimentul acela cand ravnesti efectiv dupa ceva, cand te gandesti mereu la el, iti creezi iluzii si asteptari, dar in final te alegi cu frustrarea ca nu ti-l poti permite.

Pentru unele lucruri insa pur si simplu nu poti avea suficienta rabdare: adica sa lasi sa treaca vreo 10 ani de cariera in ceva ca sa-ti poti implini visul. Tineretea trece atat de repede incat e normal sa vrei sa te bucuri din plin de ea. Acum, nu peste 10 ani.

Una dintre dorintele mele aprige a fost o masina a mea. Cei cativa ani de inghesuiala, imbulzeala si asteptare la metrou si RATB, imi erau de ajuns. Apoi, cu trenul la mare poate fi „fun”, dar e inca si mai „fun” sa-ti iei prietenele in masina ta si sa pornesti catre valurile albastre, nu-i asa?

Cam asta voi face eu vara asta, pentru ca, de curand, mi-am implinit visul. Ca model Glamour Studio cu ceva experienta si realizari, am putut beneficia de programul de finantare intern „My Car”.

Pe la finalul lui martie, am vorbit cu managementul, le-am spus dorinta mea, iar ei au zis ok cu o usurinta care m-a lasat fara cuvinte. Ba mai mult, s-au oferit sa ma ajute sa imi aleg masina si au vorbit cu un dealer care sa-mi faca o oferta buna.

Nu aveam prea multi bani pusi deoparte, asa ca Glamour Studio mi-a platit integral masina, iar eu mi-am luat angajamentul sa achit suma imprumutata, in rate lunare, din incasarile proprii. Fara vreo dobanda, fara vreun comision.

Cum Dumnezeu sa nu-i iubesc pe oamenii astia? Sunt grozav de fericita. Pe langa haine, parfumuri si alte nebunii, acum chiar simt ca am realizat ceva. De fapt, vad. Iata, ma asteapta in fiecare zi in parcare.

Glamour Studio

Videochat Glamour Studio - Suntem diferiti de restul companiilor prin faptul ca nu avem acea viziune ingusta, orientata numai catre bani, pe care o au multe dintre firmele concurente.

facebook widget

Contact

Vitan - Unirii - Izvor
TEL: 0764.00.80.90
TEL: 0753.88.99.00
office@glamourstudio.ro
Website: www.glamourstudio.ro
Email: job@glamourstudio.ro