Contact
0764.00.80.90
Sună Whatsapp

Cum mi-am implinit visul la Glamour Studio

20 04 2016

Sexy latin woman laying down

Am crezut mereu ca respectul de sine inseamna si sa ai grija de tine, de felul in care arati, cu tot ce presupune asta. Orice s-ar spune, un chip frumos si un trup armonios te pot ajuta in multe situatii, de la obtinerea unui job mai bun pana la simpla interactiune cu ceilalti. Si nu, nu vreau sa par simandicoasa sau superficiala, dar chiar asta este realitatea.

Eu una am fost mereu deschisa catre a incerca orice pentru a fi mai frumoasa, mai atragatoare. Nu ca as suferi de vreun complex de imagine, ma simt bine in pielea mea, insa ma simt si mai bine cand arat perfect.

De ceva vreme imi incoltise in minte ideea de a-mi face cateva mici retusuri estetice. De la un punct incolo orice si oricate trucuri ai folosi, anumite chestii nu pot fi corectate doar din machiaj sau vestimentatie. Asa realizezi ca e timpul sa faci un pas mai mare in directia infrumusetarii. Eu imi pusesem in cap sa-mi maresc sanii si buzele. Multe dintre colegele mele de la Glamour Studio isi pusesera deja implanturi, iar cand le-am spus si celor din conducere de intentia mea s-au oferit sa ma ajute.

Vrei sa castigi peste 5000$ pe luna?
Aplica acum! Interviu online

Lucram deja de ceva vreme, asa ca puteam beneficia de „My Dream”, programul de finantare al Glamour Studio. Costul operatiei il suporta integral studioul, urmand ca eu sa achit suma in rate lunare din incasarile pe care le aveam. M-au ajutat pana si sa gasesc o clinica privata care sa-mi fie pe plac si sa-mi implineasca visul.

Zis si facut! La o saptamana, eram deja programata pentru interventie. Totul a decurs bine si m-am recuperat repede. In sfarsit, aveam bustul si buzele pe care mi le doream! Stabilisem cu cei de la studio sa achit cei 3.500 euro in 6 luni. I-am achitat insa in 5 luni.  Si asta fara prea mult efort, pentru ca odata cu operatia de marire a sanilor, incasarile mele au crescut simtitor, ajungand de la 2.000 dolari/ luna la 3.000 dolari/luna. Clar a meritat! Nu doar ca mi-am implinit un vis, dar mi-am marit si veniturile odata cu asta.

Asa ca, fetelor, nu mai stati pe ganduri! Daca va doriti sa schimbati ceva la aspectul vostru fizic, acum aveti posibilitatea sa va impliniti visul. Glamour Studio va da ocazia asta! Nu trebuie decat sa demonstrati ca sunteti serioase si implicate in ceea ce faceti.

Interviu: Despre videochat cu un model de videochat

O noua victorie pentru Glamour Studio: Suntem, oficial, cel mai bun studio din Europa!

Beneficii la angajare

Castiguri fabuloase: 5000 $ lunar
Bani pentru operatii estetice
Sedinte foto profesionale
Finantare pentru casa ta
Vezi toate beneficiile
Interviu online Aplica la job!