Contact
0764.00.80.90
Sună Whatsapp

Cum iti va schimba viata jobul de model de videochat

08 01 2018

Cum iti va schimba viata jobul de model de videochat

Sa fii model de videochat intr-o lume atat de critica nu este deloc usor. Cei care nu cunosc ce prespune de fapt acest job sunt primii care vor arata cu degetul catre fetele care isi aleg acest drum. Dincolo de aceste judecati preconcepute, o astfel de meserie iti poate aduce foarte multe beneficii pe termen lung, daca iti pastrezi perseverenta si dorinta de a reusi. Te-ai intrebat si tu cum s-au putea schimba viata ta ca urmare a unei angajari video chat? Uite!

 

 

Vrei sa castigi peste 5000$ pe luna?
Aplica acum! Interviu online

 

 

In primul rand, fetele care au ales sa faca videochat au devenit femeie independente, puternice. Au invatat sa isi stapaneasca foarte bine emotiile, exceland la capitolul “autocontrol” si in acelasi timp au devenit sigure pe ele. In ciuda rumorilor, femeile care fac videochat sunt demne de admirat.

 

Lucrand la videochat vei deveni mai bogata! Nu e un mit faptul ca in acest domeniu castigurile sunt foarte mari, asa ca tot ce ai de facut este sa muncesti si sa te gandesti ce dorinta vrei sa iti indeplinesti cu banii respectivi. Viata ta se va schimba cu siguranta in urma unei astfel de experiente, pentru ca iti vei permite tot ceea ce ai visat vreodata!

 

La Glamour Studio suntem o mare familie si oricine se alatura echipei noastre castiga nu doar venituri mari, dar si prieteni pe viata! Aici toti suntem egali si ne comportam ca o adevarata gasca, colaborand la fel de bine si cand este vorba de distractie, dar si cand trebuie sa muncim. Chiar daca la un moment dat drumul tau alaturi de noi se va sfarsi, promitem ca vom continua sa te invitam la petrecerile si la iesirile noastre!

 

Interactionand cu foarte multe tipuri de personalitati, chiar si doar virtual, vei invata sa citesti oamenii. Odata cu experienta in fata camerelor web vei invata sa anticipezi ce anume isi doresc oamenii de la tine, mai ales cand vine vorba despre barbati. Raportat la viata de zi cu zi, iti va fi mult mai usor sa “vezi” dincolo de cuvintele pe care ceilalti ti le adreseaza, iar acest lucru te va ajuta sa iti dezvolti inteligenta emotionala si intuitia.

 

Sa lucrezi in videochat inseamna sa ai mai multa libertate decat in orice alt job. Mai ales daca ai lucrat inainte intr-un mediu corporatist, in care tinuta era impusa iar programul era strict, jobul de model cu siguranta ca ti s-ar parea ca apare in viata ta ca o eliberare. La Glamour Studio iti stabilesti un program flexibil, alegand turele de lucru precum si numarul de ore lucrate (part time sau full time).

 

Interviu: Despre videochat cu un model de videochat

O noua victorie pentru Glamour Studio: Suntem, oficial, cel mai bun studio din Europa!

Beneficii la angajare

Castiguri fabuloase: 5000 $ lunar
Bani pentru operatii estetice
Sedinte foto profesionale
Finantare pentru casa ta
Vezi toate beneficiile
Interviu online Aplica la job!