Contact
0764.00.80.90
Sună Whatsapp

Cum iti afecteaza videochat-ul viata sociala

19 10 2016

videochat-glamour

Multe dintre fetele care isi doresc sa lucreze ca model videochat cred ca acest lucru le va afecta profund viata sociala si ca vor ajunge sa se izoleze din cauza prejudecatilor asociate activitatii lor. Ei bine, cine pleaca de la presima asta se insala.

Ironic sau nu, activarea in domeniul videochat-ului presupune foarte multa interactiune sociala. Prin intermediul platformelor online pe care vei lucra, vei avea ocazia sa cunosti o multime de oameni interesanti, apartinand unor culturi diferite, cu preocupari si mentalitati variate si fascinante. Comunicarea cu ei te va ajuta si pe tine sa iti largesti orizontul propriilor perceptii, sa descoperi lucruri si informatii noi. Complimentele lor iti vor creste increderea in tine si iti vor ridica moralul in zilele in care nu te simti bine in pielea ta.

Apoi, activitatea la Glamour Studio iti va oferi sansa de a participa, alaturi de membrii echipei, la festivalurile internationale de profil, desfasurate in cele mai frumoase orase ale lumii. Asa vei cunoaste din nou oameni deosebiti, cu preocupari similare, vei primi premii la scena deschisa si vei avea o perspectiva globala asupra industriei, vei intelege amplitudinea fenomenului si traiectoria sa.

Vrei sa castigi peste 5000$ pe luna?
Aplica acum! Interviu online

Programul flexibil, in trei ture, iti va permite sa te bucuri din plin de viata ta personala. Daca luni de dimineata ai chef sa stai la o cafea cu o prietena sau sa mergi la cursuri, poti alege sa lucrezi dupa-amiaza, daca seara vrei sa mergi in club ori la un concert, poti opta pentru tura de dimineata, iar daca ziua ai probleme de rezolvat, poti lucra noaptea. Indiferent ce ti-ai propus, le vei putea face pe amandoua.

In plus, nu uita ca la Glamour Studio suntem ca o familie. Echipa, de la management la staff si colegi, iti va oferi suportul pentru ca tu sa te simti senzational in fiecare zi. La noi vei gasi mereu pe cineva dispus sa te asculte in zilele proaste, sa te sfatuiasca cand ai de luat o decizie importanta si sa te ajute sa iti implinesti visurile. Oricat de indraznete ar fi ele.

Videochat-ul nu iti diminueaza interactiunile sociale. Ba dimpotriva, ti le dezvolta. Te poti convinge singura de asta.

Interviu: Despre videochat cu un model de videochat

O noua victorie pentru Glamour Studio: Suntem, oficial, cel mai bun studio din Europa!

Beneficii la angajare

Castiguri fabuloase: 5000 $ lunar
Bani pentru operatii estetice
Sedinte foto profesionale
Finantare pentru casa ta
Vezi toate beneficiile
Interviu online Aplica la job!