Contact
0764.00.80.90
Sună Whatsapp

Cum iti afecteaza videochat-ul viata de dupa

09 08 2016

job videochat bucuresti

In videochat se lucreaza pana pe la 30 ani. Cam ca in modeling. Diferenta e ca modelingul este creditat in mod pozitiv, in vreme de videochatul nu este vazut cu ochi buni. In acest context, bantuie o temere generala legata de ce faci dupa ce nu mai faci videochat si cum iti afecteaza jobul asta joburile viitoare.

Raspunsul simplu, deschis si concis? Nu ti-l afecteaza. Nu intr-un sens negativ, cel putin. Sa ne intelegem: un studio de videochat ca Glamour Studio, care se respecta si isi respecta modelele, va avea grija sa asigure si sa respecte confidentialitatea absoluta a fetelor cu care colaboreaza.

Tot ce se intampla in studio, ramane in studio

Vrei sa castigi peste 5000$ pe luna?
Aplica acum! Interviu online

Modelele lucreaza intotdeauna sub pseudonime. Nicaieri, pe niciun site si in nicio baza de date online sau offline nu va aparea numele real al modelului.

Pozele profesionale care se fac la Glamour Studio sunt doar pentru uz intern, pentru promovarea imaginii modelelor pe site-uri renumite in industria adult streaming (nu pe cine stie ce site-uri obscure), conturile deschise din Romania nefiind accesibile celor din tara. Asta inseamna ca nimeni din Romania nu va putea vedea poze cu modele din Romania.

Conversatiile private cu utilizatorii nu sunt inregistrate si nici monitorizate altfel decat ca si timp petrecut online, in asa fel incat sa se poata stabili numarul de minute lucrate. Discutiile sunt, asadar, private. Si raman private.

Contractul individual de munca incheiat intre model si Glamour Studio este 100% legal si nu include cuvantul “videochat”. Niciun alt angajator nu va sti despre activitatea modelului, decat daca ea isi doreste asta.

O experienta unica

Experienta capatata la Glamour Studio este unica si cu impact pozitiv asupra activitatii profesionale ulterioare. Modelele isi perfectioneaza limba engleza si arta conversatiei, invata sa cunoasca psihologia umana, îsi testeaza perseverenta, empatia, rabdarea şi îşi dezvoltă inteligenta emotionala. Iar toate astea le vor prinde tare bine la job-urile ulterioare.

In cei peste 8 ani de existenta nu ni s-a intamplat o data sa avem probleme ori scapari in privinta asigurarii confidentialitatii. Iar asta, credem noi, spune multe.

Interviu: Despre videochat cu un model de videochat

O noua victorie pentru Glamour Studio: Suntem, oficial, cel mai bun studio din Europa!

Beneficii la angajare

Castiguri fabuloase: 5000 $ lunar
Bani pentru operatii estetice
Sedinte foto profesionale
Finantare pentru casa ta
Vezi toate beneficiile
Interviu online Aplica la job!