Contact
0764.00.80.90
Sună Whatsapp

Cum ii spui iubitului ca esti model videochat

04 10 2016

videochat-iubit

Fie ca tocmai te-ai decis cum sa faci videochat sau faci asta de ceva vreme deja, este foarte important pentru tine si echilibrul tau emotional ca cei apropiati tie sa nu fie invaluiti in minciuna. Desi pare cea mai potrivita abordare, ascunderea adevarului in ceea ce priveste munca ta nu este de bun augur.  De ce? Pentru ca iti creaza un stres suplimentar, de care sigur nu ai nevoie, si iti consuma inutil energia, tot incercând să creezi scenarii diverse si sa iti justifici banii castigati ori programul de lucru.

Desi este o profesie ca oricare alta, legala si la vedere, prejudecatile oamenilor o transforma intr-un subiect tabu, care naste in modele tot soiul de temeri. Si asa ajungi sa te intrebi cum sa ii spui iubitului ca faci video chat.

Fii sincera

Vrei sa castigi peste 5000$ pe luna?
Aplica acum! Interviu online

Nu exista o cale mai buna ori mai usoara, decat adevarul. Te va elibera de stres si iti va readuce increderea in tine. Spune-i iubitului tau ce te-a determinat sa alegi acest job. Vorbeste-i deschis despre ce presupune de fapt videochat-ul, despre visele, gandurile si planurile tale, despre cum ti se va schimba viata in bine, ce impliniri iti aduce, ce ai de castigat profesand in acest domeniu. Sinceritatea, increderea si comunicarea sunt pilonii pe care se construieste o relatie adevarata. Discutia este poate una sensibila, dar daca intr-adevar te merita, te va asculta.

Scoate in evidenta avantajele

Pune accent pe partile pozitive ale jobului scotand in evidenta avantaje ale videochat-ului. Vorbeste-i iubitului despre castigurile reale care decurg dintr-un astfel de contract de munca si cum acestea va vor ajuta sa va impliniti anumite visuri: o casa a voastra, o masina, o vacanta exotica. Explica-i posibilitatea de a avea o viata fara griji financiare si de ce este important sa te sustina pentru ca impreuna sa realizati tot ceea ce va doriti, intr-un timp foarte scurt. Spune-i ca astfel vei capata mai multa incredere in tine si ca te vei dezvolta profesional , perfectionandu-ti limba engleza si arta conversatiei, invatand psihologia umana şi dezvoltandu-ti inteligenta emotionala.

Stabileste limite

Nu lasa loc interpretarilor si geloziei. Spune-i partenerului ca job-ul tau nu are nimic de-a face cu relatia voastra si ca il tratezi ca atare, fara vreo implicare emotionala profunda. Stabileste impreuna cu el care sunt limitele dincolo de care nu vei trece in activitatea ta, fie ca este vorba despre nuditate sau jocuri de rol si erotice. Cheia este comunicarea sincera, deschisa si neingradita. Odata ce ati stabilit impreuna „regulile jocului”, acceptarea va veni mult mai usor si veti evita astfel situatiile tensionate din cuplu.

Asculta-l

Cere-i parerea, intreaba-l ce crede, ce gandeste, cum se simte. Fii empatica, intelege-i eventualele reticiente si incearca totodata sa i le risipesti cu delicatete, apeland la aspectele pozitive ale job-ului. Spune-i ca nu are de ce sa se teama pentru viitorul relatiei voastre, ca nu e cazul sa cada in plasa prejudecatilor si ca poate avea incredere in tine.

Fii ferma

Increderea este esentiala intr-o relatie, fara ea chiar si cea mai inflacarata dragoste piere sufocata. Partenerii trebuie sa se accepte asa cum sunt, nu sa incerce sa se schimbe unul pe altul sau sa se impuna. Daca iubitul tau nu are incredere in tine, nu te intelege si nu iti respecta deciziile, nu iti merită dragostea. Aşa că nu iti pierde timpul. Fii ferma pe pozitii si mergi mai departe. Omul potrivit te asteapta, de fapt, in alta parte.

Interviu: Despre videochat cu un model de videochat

O noua victorie pentru Glamour Studio: Suntem, oficial, cel mai bun studio din Europa!

Beneficii la angajare

Castiguri fabuloase: 5000 $ lunar
Bani pentru operatii estetice
Sedinte foto profesionale
Finantare pentru casa ta
Vezi toate beneficiile
Interviu online Aplica la job!