Contact
0764.00.80.90
Sună Whatsapp

Cum am fost intr-un super city break din tips-urile de model

13 02 2019

Sunt indragostita de calatorii. De-a dreptul si iremediabil. Imi place grozav sa ma plimb prin lume, iar cand nu am timp suficient pentru o vacanta in adevaratul sens al cuvantului, ma multumesc si cu cate un city-break.

Am vazut pana acum o multime dintre capitalele Europei, de la Viena la Paris, de la Londra la Roma. Si asta doar in ultimul an, de cand am inceput sa lucrez la Glamour Studio.

Aproape ca m-am obisnuit asa. Castigurile principale le impart intre cheltuieli curente si banii de pus deoparte pentru casa pe care mi-o doresc, iar tot ce imi intra suplimentar, pe tips-uri, ii dau pe city break-uri si vacante.

Luna trecuta, am castigat 2000$ doar din tips-uri, asa ca weekend-ul trecut mi l-am dedicat unei noi escapade. 

Vrei sa castigi peste 5000$ pe luna?
Aplica acum! Interviu online

De data asta, destinatia a fost Valencia. Am mai fost in Spania si atunci m-am indragostit de Barcelona, insa auzisem ca si Valencia are farmecul ei, pe care mi-am dorit sa il descopar si eu.

Si nebunia e ca mi-am permis asta dintr-un singur tips castigat intr-o perioada, adica in 2 saptamani de lucru ca model videochat la Glamour Studio.

Asta e una dintre cele mai misto chestii cand esti model si lucrezi cu un studio de videochat acreditat si recunoscut de cea mai mare platforma de videochat glamour din lume. Daca esti buna si reusesti sa empatizezi cu membrii, sa te faci placuta (chiar fara sa dai hainele jos de pe tine), sa ii fidelizezi si sa ii tii aproape, ei te vor rasplati cu tips-uri.

Si uite asa, din tips-urile de 2000 $, mi-am permis un city break de 4 zile pline, in Valencia, cu avion, cazare in hotel de 4 stele si chiar ceva sesiuni de shopping, ca doar e nevoie si de ceva suveniruri de imbracat, nu? 😊

Asa mi-e de drag sa fug putin de iarna la caldura… In Valencia erau in jur de 20 grade, numai bine de plimbat pe bulevardele lor largi si de stat la o terasa sa te bucuri de cocktail-ul lor specific: Aqua de Valencia si de savurat o autentica paella.

Eu cred ca traim ca sa ne facem amintiri frumoase. Si tocmai asta mi-am propus si eu, sa-mi creez cat mai multe amintiri frumoase. Si daca pot fac asta doar din tips-urile de model videochat, cu atat mai bine. Restul castigurilor mi le investesc in alte planuri şi visuri.

Abia astept urmatorele tips-uri si urmatoarele mini vacante!

Pupici cu lipici,

Mony

Interviu: Despre videochat cu un model de videochat

O noua victorie pentru Glamour Studio: Suntem, oficial, cel mai bun studio din Europa!

Beneficii la angajare

Castiguri fabuloase: 5000 $ lunar
Bani pentru operatii estetice
Sedinte foto profesionale
Finantare pentru casa ta
Vezi toate beneficiile
Interviu online Aplica la job!