Contact
0764.00.80.90
Sună Whatsapp

Cum am ajuns sa fac videochat

25 02 2016

Videochat

Cum am ajuns sa fac videochat 

Mi-a placut mereu sa spun exact ce simt si ce gandesc. Nu ma ascund dupa deget si nici nu inventez lucruri care nu sunt. Spun realitatea asa cum e ea. Sau, ma rog, cum e ea prin ochii mei.

Am venit in Bucuresti ca studenta si nu mi-a fost deloc usor. Dupa euforia plecarii de acasa, a mutarii intr-un oras mare, cel mai mare, m-am trezit singura si cu prea putini bani in buzunar. Atat de putini incat eram nevoita sa imi calculez strict drumurile pe care trebuia sa le fac cu RATB-ul. O pereche noua de jenasi imi permiteam o data pe an si atunci prin februarie, cand erau marile reduceri de pret. Am fost norocoasa ca am prins un loc la camin, altfel chiria ar fi iesit din orice discutie, la fel si mutarea la Bucuresti.

Vrei sa castigi peste 5000$ pe luna?
Aplica acum! Interviu online

La Glamour Studio am ajuns dintr-o intamplare. M-am „impiedicat” de un anunt pe net. Recunosc ca m-au atras banii. Sa faci 5.000 lei intr-o luna doar stand de vorba era de-a dreptul „wauu”. Aveam insa doar o vaga idee despre ce inseamna videochat-ul, iar, la vremea aia, ideea mea era departe de orice realitate. Ma gandeam la videochat cam ca la saloanele de masaj erotic, o activitate undeva la limita legii. Credeam ca va trebui sa fac cine stie ce pentru tot felul de trasniti. Nu, nu sunt pudica, dar nici dispusa sa accept orice. Sunt totusi suficient de curioasa ca sa aflu mai multe, asa ca ca am intrat la ei pe site sa vad despre ce-i vorba.

Prima impresie? Super! Am citit tot ce se putea citi si m-am gandit: „OK, arata bine, suna si mai bine. De ce n-as incerca? Daca nu-i de mine, plec si gata.” Si n-am mai plecat :)…

Interviu: Despre videochat cu un model de videochat

O noua victorie pentru Glamour Studio: Suntem, oficial, cel mai bun studio din Europa!

Beneficii la angajare

Castiguri fabuloase: 5000 $ lunar
Bani pentru operatii estetice
Sedinte foto profesionale
Finantare pentru casa ta
Vezi toate beneficiile
Interviu online Aplica la job!