Contact
0764.00.80.90
Sună Whatsapp

Craciunul nostru

29 12 2015

DA2B4154 copy

Nu stim la altii cum a fost, dar noi sigur am avut un Craciun glamorous, presarat din plin cu voie buna, clipe savuroase si sperante sclipicioase. Ne-am reunit, am zambit, am daruit, am dantuit, am rasplatit.

Pentru ca la Glamour Studio chiar suntem o familie, ne-am strans cu totii in casuta noastra de nebunii din inima Bucurestiului, asteptand cu nerabdare sa descoperim bucuriile frumos impachetate sub funde si hartii lucitoare. Secret Santa nu ne-a dezamagit nici anul acesta. Ba dimpotriva, ne-a surprins cu cadouri inspirate. Fiecare dintre noi a avut de daruit in secret si fiecare s-a bucurat sa primeasca o surpriza frumoasa din partea unui coleg drag.

Iar surprizele nu s-au oprit aici. Glamour Studio a fost el insusi Mos Craciun pentru modelele sale, pregatind pentru fiecare dintre ele cate un cadou special.

Vrei sa castigi peste 5000$ pe luna?
Aplica acum! Interviu online

DA2B4039 copy

Si pentru ca tinem sa rasplatim performanta, au fost acordate premii celor mai bune modele, fie ele cu vechime in firma sau nou-venite.

DA2B4166 copy

Daca si tu iti doresti sa faci parte din familia noastra, esti asteptata cu bratele deschise. Si cu o multime de surprize fabuloase. Schimba-ti viata angajandu-te la studioul de videochat! Alege sa castigi suficient cat pentru toate visurile tale si fa din fiecare Craciun un Craciun glamorous! Ca al nostru.

Interviu: Despre videochat cu un model de videochat

O noua victorie pentru Glamour Studio: Suntem, oficial, cel mai bun studio din Europa!

Beneficii la angajare

Castiguri fabuloase: 5000 $ lunar
Bani pentru operatii estetice
Sedinte foto profesionale
Finantare pentru casa ta
Vezi toate beneficiile
Interviu online Aplica la job!