Contact
0764.00.80.90
Sună Whatsapp

Contact

Aplica la job

Vrei sa beneficiezi si tu de toate avantajele unei angajari videochat in cadrul echipei Glamour Studio? Iti doresti obtii lunar venituri substantiale, bonusuri, cadouri scumpe si vacante exotice plus finantare pentru visele tale? Cu siguranta ca da! Modelele noastre se bucura de toate aceste beneficii, indiferent daca vorbim despre modelele incepatoare sau despre cele de top. Poti fi si tu una dintre fetele care sa aiba tot ce si-au dorit! Nu mai sta pe ganduri si contacteaza-ne pentru ca si noi ne dorim sa te cunoastem!

Glamour Studio Izvor

Studioul este vizavi de statia de metrou Izvor

Navigheaza catre locatie

Glamour Studio Izvor este o locatie moderna, atat din punct de vedere al designului cat si al dotarilor. Modul in care este amenajat are in vedere confortul sporit al modelelor, astfel ca statiile de lucru se diferentiaza si se evidentiaza totodata fata de alte studiouri prin conceptele de decor, dar si prin gradul inalt de intimitate pe care il ofera fetelor.

Glamour Studio Vitan

Studioul este vizavi de Mall Vitan

Navigheaza catre locatie

Glamour Studio Vitan, locatia recent deschisa, se pozitioneaza vis-a-vis de mall Vitan Bucuresti si ofera modelelor toate facilitatile de care acestea au nevoie pentru a-si desfasura activitatea in conditii excelente.