Contact
0764.00.80.90
Sună Whatsapp

SUPER CONCURS Glamour Studio: Castiga o operatie de marire a bustului

13 03 2017

SUPER CONCURS Glamour Studio: Castiga o operatie de marire a bustului

Bust ferm, armonios si voluminos? Cand natura nu este suficient de generoasa, chirurgia estetica te poate apropia de idealul propriu de frumusete si iti poate da, in plus, un boost de incredere in sine. Doar ca intre dorinta si realitate sta, de cele mai multe ori, o bariera aproape insurmontabila: costurile ridicate, care fac astfel de intreventii inaccesibile pentru multe femei.

Din fericire, la Glamour Studio visurile devin realitate, asa incat, la inceputul lunii aprilie lansam un concurs cu un premiu special: oportunitatea de a-ti remodela bustul asa cum ti-ai dorit dintotdeauna. Ca sa nu mai treci niciodata neobservata, sa starnesti admiratie si chiar invidie. Lucreaza ca model Glamour Studio, arata-ne ca esti serioasa, dedicata si perseverenta si operatia de marire a sanilor poate fi a ta. Sau, daca vrei, iti oferim contravaloarea in bani a interventiei!

Vrei sa castigi peste 5000$ pe luna?
Aplica acum! Interviu online

Cum poti castiga?

Din momentul in care te angajezi la studio-ul de videochat Glamour Studio, pe langa alte zeci de beneficii, intri automat si in concursul nostru. Apoi, trebuie doar sa respecti programul de lucru, orele de logare si sa scoti cel mai bun timp online.

Multe dintre modelele proaspat angajate au castigat deja la concursurile noastre similare. Poti si tu! APLICA! Perioada campaniei: 1 aprilie – 1 iulie 2017. Si nu, nu e nicio pacaleala.

Incepe o viata glamorous si… cu un bust remarcabil!

Interviu: Despre videochat cu un model de videochat

O noua victorie pentru Glamour Studio: Suntem, oficial, cel mai bun studio din Europa!

Beneficii la angajare

Castiguri fabuloase: 5000 $ lunar
Bani pentru operatii estetice
Sedinte foto profesionale
Finantare pentru casa ta
Vezi toate beneficiile
Interviu online Aplica la job!